Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
komentirali transfer palaverse

Hajduk se vratio s priprema, Tahiraj podijelio isustvo iz Juventusa: "Velikani prate HNL"

"Mislim da smo dobro odradili pripreme i da smo spremni za drugi dio sezone. Možete očekivati bolje predstave Hajduka u idućim mjesecima."

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 17 dana provedenih u Turskoj i pet pripremnih utakmica u kojima je Hajduk samo jednom minimalno poražen, Bijeli na pomoćnom poljudskom travnjaku bruse formu za nastavak prvenstva

"Mislim da smo dobro odradili pripreme i da smo spremni za drugi dio sezone. Možete očekivati bolje predstave Hajduka u idućim mjesecima", rekao je Jairo.

Jairo se posljednjih mjeseci nametnuo kao jedan od ključnih igrača Bilih. U posljednjih šest prvenstvenih utakmica zabio je čak pet puta i jednom asistirao.

"Sviđa mi se život ovdje, ne samo meni nego i mojoj obitelji. A to mi je najvažnije jer dok oni uživaju izvan terena, ja uživam na njemu. Tako da mi je sasvim dobro u Splitu."

Ljepote Splita tek treba upoznati Francesco Tahiraj. 22-ogodišnji Albanac stigao je iz slovenskog prvoligaša Aluminija kako bi pojačao konkurenciju na ofenzivnim pozicijama u vezi. Hajduk mu je preporučio njegov sada već bivši suigrač - Elvir Maloku.

"Sve dobro mi je pričao za Hajduk - da je velik klub, velika tradicija i tako dalje. Došao sam odmah čim mi je on to rekao."

Klub s Poljuda može i mora bolje od 6. mjesta na kojem se trenutačno nalazi, slažu se i Jairo i Tahiraj. Hajdukove ofenzivce pitali smo i kako gledaju na transfer Ante Palaverse, koji je pred vratima Manchester Citya.

"Sretan sam zbog njega! Imamo puno dobrih mladih igrača i ovaj posao je dokaz da među njima ima dovoljno kvalitetnih da odu u najbolje klubove i lige u Europi", smatra Jairo.

"To sam vidio i kad sam bio u Juventusu - da veliki klubovi gledaju hrvatsku ligu i Hajduk, to je super stvar", otkrio je Tahiraj.

Hajduk sada gleda samo prema Gradskom vrtu i derbiju s Osijekom koji ga čeka u nedjelju. Među putnicima za Slavoniju neće biti rumunjskog beka Steliana Filipa, s kojim su Bijeli danas sporazumno raskinuli ugovor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider