Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prijateljski odnosi

Hajduk poslao trojicu igrača na posudbu zagrebačkom prvoligašu

Hrvatski dragovoljac vratio se u prvu ligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski dragovoljac slaže momčad za novu sezonu, a u tome mu je pomogao i Hajduk. Splićani su Zagrepčanima poslali trojicu igrača na posudbu do kraja sezone.

Dragovoljac se vratio u 1. HNL, a za njih će u novoj sezoni igrati Teklić, Skorup i Bushaj. Teklić i Skorup već imaju nekoliko nastupa za prvu momčad i Hajduk sigurno na njih računa u budućnosti.

gol expired Splićanin dogovorio meč karijere: U ring će protiv olimpijskog prvaka, boksat će u Roland Garrosu divider

''NK Hajduk i NK Hrvatski dragovoljac postigli su dogovor o posudbi Tonija Teklića, Dina Skorupa i Marka Bushaja do kraja sezone.

Teklić i Skorup napustili su Hajdukove pripreme u Sloveniji te su se priključili novom hrvatskom prvoligašu, a isto je učinio i Bushaj koji je stigao iz Splita.

gol expired VIDEO: Nevjerojatan kraj UFC 264 spektakla, Conor McGregor doživio tešku ozljedu, liječnici zaustavili borbu! divider

Tonio Teklić dosad je odigrao 37 službenih utakmica za prvu momčad Bijelih, pri tom je postigao dva pogotka i upisao dvije asistencije. Dino Skorup upisao je jedan nastup za prvu momčad Bijelih i u tom je nastupu asistirao za pogodak, dok je Mark Bushaj prošlu sezonu proveo na posudbi u Dugopolju i još uvijek nema službeni nastup za prvu momčad'', stoji u objavi Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider