Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjetio se preminulog prijatelja

Hajduk objavio najemotivniji trenutak na Poljudu: Subašićev potez za pamćenje!

Hajduk pobijedio u Rijeku u finalu Hrvatskog kupa, a Subašić je na emotivan način proslavio osvajanje trofeja koji se na Poljudu čekali devet godina…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danijel Subašić nije zaboravio na svojeg tragično preminulog prijatelja Hrvoja Čustića ni za vrijeme sinoćnje proslave Hajdukova osvajanja Hrvatskog kupa na Poljudu.

Vratar Hajduka i bivši hrvatski reprezentativac prilikom dizanja Rabuzinova sunca omotao je majicu s Čustićevim likom preko pehara i visoko ga podigao. Taj emotivni trenutak zabilježen je kamerom, a Hajduk je objavio videozapis na društvenim mrežama.

Videozapis pogledajte OVDJE

Subašić ispod dresa na svakoj utakmici nosi majicu u čast svojeg velikog prijatelja, koji je prije 14 godina (28. ožujka 2008.) nesretno udario glavom u betonsku ogradu na zadarskim Stanovima i preminuo nekoliko dana poslije (3. travnja).

Subašić se i ove godine na 14-godišnjicu Čustićeve smrti oglasio s emotivnom objavom na Instagramu.

gol expired Predsjednik Hajduka odgovorio na žestoke kritike Dinamova šefa: "Nikad se ne smijete hrvati sa svinjama…" divider

"Anđele mili, prijatelju moj, četrnaest smo godina bez tebe, ali postoji nešto što nikad umrijeti neće - uspomene na tebe. Nedostaješ, zauvik pamtit ćemo ti ime. Uvik ćeš biti tu. Zadarsko srce", napisao je Subašić na Instagramu.

Upravo je tog dana Subašić ispucao loptu za koju se Hrvoje borio s Tomislavem Jurićem u toj nesretnoj 2. minuti prvenstvenog dvoboja između Zadra i Cibalije.

Hrvoje je zaradio nagnječenje mozga i frakturu lubanje. Iste večeri hitno je operiran u zadarskoj bolnici, a prvi dani koje je proveo u induciranoj komi upućivali su na oporavak. Međutim, stanje se pogoršalo 2. travnja navečer, praćeno povišenom temperaturom.

Nastupila je moždana smrt, a sutradan ujutro Ćustić (25) preminuo je i smrt je službeno proglašena 3. travnja u 11:51.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider