Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krizni sastanak

Predsjednik Hajduka odgovorio na žestoke kritike Dinamova šefa: "Nikad se ne smijete hrvati sa svinjama…"

Danas je u HNS-u održan sastanak između predsjednika Dinama, Hajduka i policije...

Danas je u HNS-u održan sastanak između predsjednika Dinama, Hajduka i policije. Sastanak je inicirao Hrvatski nogometni savez nakon incidenta na autocesti u kojem su navijači Hajduk napali policiju.

Predstavnici Dinamove Uprave Krešimir Antolić i Vlatka Peras nisu željeli davati izjave, a pred novinare je kratko stao predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić, koji je nije pobjegao od odgovornosti splitskog kluba.

"Nismo mi cvijeće, imali smo i mi problema, pa i propusta u organizaciji utakmica. No neke stvari smo ipak poboljšali. Svi mi snosimo dio odgovornost, ali naša navijačka skupina je najstarija i najveća. Imamo najviše navijača na gostovanjima gdje često nailazimo na nerazumijevanja", kazao je, među ostalim, Jakobušić.

Predsjednik Hajduka upitan je da se očituje na izjave člana Dinmove Uprave Krešimira Antolića, koji je nakon derbija u Zagrebu i incidenata na autocesti žestoko napao Hajduk i njegove navijače:

"Neću to komentirati. Poslužit ću se onom starom narodnom poslovicom: Nikad se ne smijete hrvati sa svinjama jer ćete oboje završiti u blatu, ali samo svinja će u tome uživati", zaključio je Lukša Jakobušić, čiju cijelu izjavu možete pogledati u videoprilogu.

O zaključcima sastanka ćemo popričati i s predsjednikom HNS-a Marijanom Kustićem, koji je večeras gost Dnevnika Nove TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider