Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srećom, Žaper je došao

Loše vijesti za Leku, evo koliko će Hajduk još biti bez Pukštasa

Rokas Pukštas ozlijedio se već u 2. kolu SuperSport HNL-a protiv Rijeke, a izgleda da se neće ubrzo vratiti na travnjake.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je fenomenalno otvorio prvenstvenu sezonu slavljima protiv mrskih rivala, Dinama i Rijeke, a oba susreta riješio je mladi Amerikanac Rokas Pukštas.

Hajduk je izvukao PAOK u trećem pretkolu Konferencijske lige, svi su slavili Pukštasa, euforija se osjetila Splitom i Dalmacijom, ali nedugo zatim stigla je vijest da je Pukštas ozlijedio koljeno na susretu protiv Rijeke.

Robert Prosinečki Prosinečki usporedio Dinamo i Zvezdu pa pričao o Hajduku: "To je nevjerojatno" divider

Prema prvotnim najavama, Puktšas se trebao vratiti u trenažni proces kroz nekoliko tjedana, ali nakon sedam propuštenih utakmica i mjesec i pol dana izbivanja, situacija ne izgleda obećavajuće.

Leko se vraća na klupu u nedjelju protiv Gorice nakon odrađenih pet utakmica suspenzije, prema posljednjim informacijama, neće moći računati na Pukštasa još minimalno mjesec dana zbog problema s meniskusom.

Tino Blaž Lauš Tko je mladi as koji je zabio prvijenac za Hajduk? Igrao je i u Dinamu, ali srce ga je ipak vuklo jugu divider

Bijeli su zaoštrili konkurenciju u veznom redu bivšim kapetanom Osijeka Mihaelom Žaperom, a u Slavonskom Brodu napokon je priliku dobio i Anthony Kalik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider