Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DOBIO JE NEZGODAN UDARAC

Erling Haaland napustio utakmicu zbog ozljede! Otpada li za najvažniju utakmicu sezone?

Zabrinuli su se navijači Manchester Cityja nakon što je Erling Haaland na poluvremenu utakmice protiv Aston Ville ostao u svlačionici.

Erling Haaland i Emiliano Martinez (Foto: Afp)

Samo dva dana preostala su do prvog od dva međusobna ligaška susreta koja će Arsenal i Manchester City do kraja prvenstva odraditi.

Na Emitaresu već sad vlada mala nervoza, nakon mršavih 1:1 protiv Brentforda, rezultata dodatno začinjenog nevjerojatnom pogreškom VAR sobe. 

Riyad Mahrez Manchester City lagano se obračunao s Aston Villom: Iskoristili Arsenalov kiks i primakli se na -3 divider

Na Etihadu bi atmosfera trebala biti bolja s obzirom na to da je City savladao Aston Villu rezultatom 3:1, no nešto je ipak zabrinulo sve kojima srce kuca za plavu boju Manchestera.

Erling Haaland napustio je susret već na poluvremenu, i to nakon što u sudačkom vremenu nije uzeo pucati kazneni udarac, iako se zna da je on prvi klupski izvođač. Pretpostavlja se kako je do ozljede došlo tijekom sudara u skoku s vratarom gostiju, Emilianom Martinezom.

Dobio je udarac

Sve je to dalo zaključiti kako je riječ o ozljedi, što je Pep Guardiola nakon utakmice i potvrdio. 

"Erling je dobio udarac i u narednim ćemo danima vidjeti što se dogodilo i kako je", rekao je Guardiola, kao da je nesvjestan da unutar tih nekoliko dana slijedi možda i sudbonosni susret ligaške sezone.

Ipak, dao je malo pozitive navijačima, koji bi svakako voljeli Norvežanina vidjeti u utakmici za kakve je zapravo doveden.

"Mislim da nije ozlijeđen, ali vidjet ćemo. Možda i nastupi u nedjelju, no postoji li ikakav rizik, neće igrati. Igrat će netko drugi. No, nadam se da je spreman."

Vjeruje se kako je Guardiola povukao potez iz opreza jer je njegova momčad već imala vodstvo 3:0. No, činjenica da Haaland nije uzeo kazneni udarac mnoge je zabrinula.

A i igrače Fantasy Premiershipa je zabrinula, što zapravo ne bi trebalo biti. Rijetko tko će time nešto izgubiti kad Haalanda kao kapetana ovo kolo imaju gotovo svi.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider