Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Udarac ispod pojasa

Gvardiolov klub rugao se rivalu zbog propalog transfera, dobio je brutalan odgovor

RB Leizpig odlučio se narugati na račun Union Berlina zbog propalog transfera.

Union Berlin (Foto: Afp)

Union Berlin nastavlja sa sjajnim rezultatima. U osmini finala njemačkog Kupa izbacio je Wolfsburg (2:1) Nike Kovača, i to na pogon Josipa Juranovića, koji je upisao novu asistenciju.

U najavi dvoboja sve je zaintrigirala vijest o dolasku nekadašnje zvijezde madridskog Reala Isca u berlinski klub. Nedostajao je samo potpis na ugovoru, ali sve je propalo u posljednji čas zbog pohlepe.

"Rado bismo imali Isca u momčadi, ali imamo svoje limite. Premašili su ono što je ranije dogovoreno, tako da neće doći do potpisa", kratko je objasnio predsjednik kluba Oliver Ruhnert.

Enzo Fernandez Chelsea u fotofinišu kompletirao najveći transfer u povijesti, ali i žestoko zakinuo PSG divider

RB Leipzig, klub bivših dinamovaca Joška Gvardiola i Danija Olma, odlučio se malo nasladiti na račun propalog transfera. U komentarima ispod objave berlinskog kluba na Twitteru, gdje su najavili početnu jedanaestorku za dvoboj protiv Wolfsburga, napisali su: "Isco?"

Time su aludirali na činjenicu da španjolskog nogometaša nema na popisu igrača koji konkuriraju za Kup utakmicu. No nisu morali dugo čekati na odgovor, i to poprilično brutalan:

John Herdman Rekao da će sje*ati Hrvatsku, a sada prihvaća poziv nogometnog liliputanca? divider

"Tradicija?" upitali su ih iz berlinskoga kluba i uboli tamo gdje najviše boli.

Budući da je nogometna tradicija u Njemačkoj usko vezana za navijače i članove, poznato 50+1 pravilo onemogućava investitorima da samo tako preuzmu klub, Leipzig nije baš omiljen među njemačkim navijačima.

Radi se o klubu koji je u vlasništvu poznate tvrtke Red Bull, koja diljem svijeta razvija svoju multinogometnu korporaciju. S dolaskom novog vlasnika Leipzig je ekspresno napredovao do Bundeslige, dohvatio ju je nakon samo sedam godina postojanja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider