Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Silno razočaran i gladan

Guardiola usporedio frustriranog Haalanda i Messija: "Da mu je to netko napravio, udario bi ga šakom"

Pep Guardiola prokomentirao je golgetersku glad Erling Haalanda, koji je bio silno nezadovoljan jer u debiju u Premierligi nije postigao hat-trick protiv West Hama…

Erling Haaland i Pep Guardiola (Foto: John Walton/PRESS ASSOCIATION)

Erling Haaland debitirao je u dresu Manchester Cityja u Premierligi postigavši dva gola za pobjedu nad West Hamom i tako je utišao kritike nakon što je promašio nekoliko šansi protiv Liverpoola  u Community Shieldu.

Koliko je norveški stroj gladan golova, najbolje govori njegov samokritičan komentar nakon utakmice. Zvučao je silno razočarano…

Haaland frustriran jer nije zabio hat-trick

"Mogao sam postići još jedan gol prije nego što sam zamijenjen. Malo sranje, ali tako je kako", frustrirano je kazao napadač Cityja, iz čijih riječi bi netko mogao zaključiti da su izgubili utakmicu.

Kada je Pep Guardiola upitan da prokomentira taj Haalandov stav, katalonski trener iskoristio je priliku da ga usporedi s Lionelom Messijem.

gol expired Dok navijači pate, vodstvo i trener prave se mutavi: "Buše" li igrači Osijeka Bjelicu ili su samo izmoždeni i razočarani!? divider

"Sviđa mi se. Imao sam sreću kao trener biti uz Messija i gledati kako se ponaša. Ako je zabio dva gola, htio je treći. Ako je zabio tri, htio je četiri. Ako je zabio četiri, htio je pet. Veliki strijelci nikad nisu zadovoljni. Uvijek su gladni", kazao je Guardiola referirajući se o Haalandovim golgeterskim ambicijama koje ga podsjećaju na slavnog Argentinca.

Guardiola usporedio Haalanda i Messija

Haaland je prvi pogodak postigao iz jedanaesterca koji je sam izborio. Zanimljivo je Guardiolovo razmišljanje na hipotetsku situaciju da je netko drugi htio izvesti penal. Što bi se dogodilo?

"Da je netko uzeo loptu, udario bi ga šakom. Prilično sam siguran da bi to napravio, a to je za mene dobar znak."

Katalonski stručnjak osvrnuo se na kritike na Haalandov račun nakon poraza od Liverpoola u Community Shieldu.

Michael Lichaa i bviša zaručnica Pronašao zaručnicu kako oralno zadovoljava najboljeg prijatelja, razbio prozor pa umalo iskrvario divider

"Eto, prije tjedan dana nije se namjeravao prilagoditi Premierligi, a sada je najbolji uz Thierryja Henryja, Alana Shearera i Cristiana Ronalda," našalio se Guardiola, pa istaknuo:

"Haaland je tip s nevjerojatnim talentom. Rasni je strijelac, to govore suhe brojke, ali željeli bismo dodati još nešto njegovoj igri kako bi bio bolji igrač, a ne samo tip koji zabija golove", poručio je Guardiola.

U istom šaljivom tonu mogli bismo zaključiti s čuvenom poštapalicom s ovih prostora: jedino što zna je zabijati golove.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider