Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"moram to zaslužiti"

Ako ponovno odradi sezonu bez trofeja, Guardiola napušta Manchester City?

Pep Guardiola smatra da ne zaslužuje voditi Manchester City ako nije u stanju držati visoki nivo rezultata koje je klub ostvarivao u posljednjih desetak godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola izjavio je da želi ostati na trenerskoj klupi, ali smatra da mora rezultatima zaraditi produženje ugovora.

"Želio bih ostati duže vrijeme u Manchester Cityju jer volim raditi u ovom okruženju, no moram to zavrijediti rezultatima", kazao je Pep i nastavio;

"Nitko iz klupskog vodstva mi nije rekao moraš napraviti ovo ili ono, ali City je u posljednjih deset godina postavio visoke standarde koje treba ispuniti. Ako to nisam u stanju, onda vjerojatno ne zaslužujem ostati na trenerskoj klupi", kazao je Guardiola.

gol expired Real ima veliki problem: Zidane poslao ponižavajuću poruku skupocjenom srpskom napadaču divider

Guardiola je u Manchester City stigao 2016. i s klubom je dva puta osvojio Premierligu, ali nikako da dođe do naslova u Ligi prvaka, što je najveća želja vlasnika i njega samog.

Guardioli ugovor s Manchester Cityjem ističe u ljeto sljedeće godine.

Podsjetimo, prošle sezone City je osvojio samo jedan trofej, i to najmanje vrijedan - Carabao Cup. 

gol expired Zbog njega je nedavno poludio Ibra, a sada se sjajno predstavio u ''novom'' Juventusu: Uskoro stiže u Zagreb divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider