Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posebna pohvala

Guardiolu oduševila nova trenerska zvijezda: ''Njegov start je bolji od mog, nevjerojatni rezultati''

Pep Guardiola pohvalio je ''nevjerojatan'' start Olea Gunnara Solskjaera na klupi Manchester Uniteda.

Pep Guardiola (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Solskjaer je pobijedio u svih pet utakmica otkako je zasjeo na klupu Uniteda umjesto smijenjenog Mourinha, što je rezultiralo izjednačavanjem rekorda Matta Busbyja.

Međutim, 45-godišnji Norvežanin imenovan je menadžerom samo do kraja sezone i njegova budućnost na Old Traffordu pod velikim je upitnikom, s obzirom na to da se u isto vrijeme priča o potencijalnom Mourinhovu nasljedniku.

Na pitanje o Solskjaeru nakon poniženja Burton Albiona u prvoj utakmici polufinala Liga kupa u srijedu, Guradiola je istaknuo:

''Njegov je start mnogo bolji od moga, izgubio sam prvu utakmicu i remizirao drugu. On je pobijedio u svim utakmicama. Mlad je menadžer s nevjerojatnim rezultatima. Ono što sam ih gledao igrali su dobro, ali nije moj posao govoriti o drugim protivnicima.''

City je trenutačno drugi u Premierligi s četiri boda iza vodećeg Liverpoola i 12 ispred šestoplasiranog Manchester Uniteda. Gradski derbi na Old Traffordu na rasporedu je 16. ožujka i to će sigurno biti pravi spektakl.

Icardi daleko od dogovora s Interom: Evo koliku plaću traži i tko ga želi kupiti! Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Mauro Icardi (Foto: AFP) Mauro Icardi i Gianluigi Donnarumma (Foto: AFP) +3 Mauro i Wanda Icardi (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider