Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
IMA PRILIKU

Guardiola je opasno zagrizao i želi Olma imati što prije!

Prema informacijama jednog od vodećih svjetskih insajdera, Dani Olmo uskoro će dobiti službenu ponudu Manchester Cityja.

Dani Olmo (Foto: Afp)

Europsko prvenstvo u Njemačkoj učinilo je Danija Olma trenutno vrućom robom na europskom nogometnom tržištu. Posebno zbog toga što ga je do 20. srpnja moguće dobiti po cijeni od 60 milijuna eura.

Poznato je kako je jedan od favorita za njegovo dovođenje njegov matični klub, Barcelona, gdje bi se Dani sigurno volio vratiti i iskazati, ali njihovi financijski probleme daju šanse drugima.

City želi Olma i ponuda će doći

Prije svega prvaku Engleske, Manchester Cityju, koji želi to iskoristiti da bi Olma što prije doveli u svoje redove.

Kako javlja Gianluca Di Marzio, jedan od vodećih svjetskih poznavatelja nogometnog tržišta, oni će to pokušati što prije i napraviti.

RB Leipzig bi ponudu mogao dobiti već sutra, nakon finala Europskog prvenstva, tijekom kojeg Olmo nije bio raspoložen razmišljati o svojoj novoj destinaciji.

Naravno, nešto će se pitati i Olma, za kojeg je pitanje ulazi li Premier liga u područje njegovog interesa ili bi prije svega iskušao opcije povratka u domovinu.

Guardila Olma vidi u svojim planovima, posebno zbog ofenzivne polivalentnosti i nema sumnje da bi se Španjolac u City uklopio. Sad je samo pitanje kako će se sve odviti, ali jedno je sigurno, Dani Olmo će vjerojatno već ovog mjeseca imati novi klub u koji će se javiti na pripreme, kad mu završi odmor od za njega sjajnog Eura.

Džeko i Ibričić VIDEO Ibričić i Džeko zapjevali Hajdukovu pjesmu, navijači u ludilu: "Napij ga i daj mu papir neka potpiše" divider

Dana White Javili se najžešći obožavatelji Donalda Trumpa iz UFC-a: "Jedva čekam stati s njim na pozornicu, nadam se da će taj slabić i kukavica dobiti svoje" divider

Tadej Pogačar VIDEO Besraman napad na Pogačara: Gledatelj sasuo čips u lice slovenskom biciklistu dok je jurio ka cilju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Drugi ispit za Vatrene na Opus Areni u prijenosu na našem portalu i u programu @novatv_! ⚽✌
Bez obzira na poraz, ponosni smo na ovu novu Hrvatsku! ✅✌🇭🇷

📸: PIXSELL
POLUVRIJEME! ⚽

Hrvatska je ostavila dobar dojam prema naprijed, ali ne izgleda uvjerljivo u obrani. Idemo po još koji gol u drugom poluvremenu! ✅

📸: Cropix
GOOOOOOOL! ⚽

Hrvatska je smanjila na 2-1 nakon udarca Sose kojeg je u vlastitu mrežu spremio Dalot. ⚽✌

📸: PIXSELL