Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Francuz donio odluku

Griezmann objavio da napušta Atletico: Evo tko je pripremio 120 mil. eura!

Napadač Atletica Antoine Griezmann priopćio je madridskom klubu da na kraju sezone odlazi…

Griezmann slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Antoine Griezmann odigrat će u subotu protiv Levantea posljednju utakmicu u dresu Atletico Madrida.

Griezmann je danas poslijepodne obavijestio čelnike kluba, trenera i suigrače da napušta Atletico na kraju sezone, a kasnije se oglasio i videoporukom na Twitteru.

"Predivnih pet godina. Hvala svima, zauvijek ćete biti u mom srcu", kazao je, među ostalim, Griezman.

Griezmann objavio da napušta Atletico

Kako bi izbjegli sapunicu koja se vrtjela prošlog ljeta, kada se do posljednjeg trenutka nije znalo hoće li Griezmann prijeći u Barcelonu, čelnici Rojiblancosa prije nekoliko dana zatražili su od Griezmanna da se što prije izjasni.

Znak da je veliki transfer već dogovoren: Barca skuplja lovu, 4 zvučna imena na listi za odstrel Antoine Griezmann, Clement Lenglet i Lionel Messi (Foto: AFP) Antoine Griezmann i Lionel Messi (Foto: AFP) Antoine Griezmann (Foto: AFP) +3 Antoine Griezmann (Foto: AFP)

Francuski napadač to je i učinio. Obavio je razgovor s trenerom Diegom Simeoneom i glavnim izvršnim direktorom i najvećim dioničarem kluba Miguelom Angelom Marinom te im priopćio da ne misli ostati na Wanda Metropolitanu.

Griezmann im je rekao da želi novi izazov u karijeri te da mu je namjera prijeći u jedan od najvećih europskih klubova.

Nije izrijekom potvrđeno da Griezmann prelazi u Barcelonu, ali nazire se da se radi o katalonskom klubu, iako As piše da su u igri i PSG i Bayern.

Barcelona, PSG i Bayern u igri

Naime, već neko vrijeme kolaju glasine da Griezmann i Barcelona pregovaraju, a prije nekoliko dana do čelnika Atletica je stigla informacija da su se i dogovorili.

Kakvo će to ljeto biti: Ovo bi trebalo biti 10 najskupljih transfera koji će dostići 100 milijuna eura Eriksen, Dybala, Griezmann i Coutinho (Foto: AFP) Cristian Eriksen Foto: AFP) Paulo Dybala (Foto: AFP) +4 Antoine Griezmann (Foto: AFP)

To je i bio razlog zbog kojeg su čelnici Atletica zatražili od Griezmanna da jasno kaže što namjerava.

Prvim danom srpnja odštetna klauzula za Griezmanna iznosit će 120 milijuna eura. Nakon fijaska u Liverpoolu posve je izgledno da je Barcelona to spremna platiti, no nije nemoguće da joj račune pomrse PSG ili Bayern. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider