Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napeta situacija

Grčka policija uklonila vozila s kojima su BBB-i stigli u Atenu: Pogledajte što su sve pronašli

Cijelo prijepodne je grčka policija uklanjala vozila s kojima su BBB-i stigli u grčku prijestolnicu.

Galerija Grčka policija Grčka policija Grčka policija Grčka policija

Nakon nemilog događaja u kojem je 29-godišnji navijač AEK-a izgubio život, grčka policija je pretražila i maknula vozila s kojima su BBB stigli u Atenu.

Ukupno 20 vozila i četiri kombija bila su parkirana u blizini benzinske postaje, a od tamo se poveća skupina, od 100 do 120 osoba, zaputila prema stanici podzemne željeznice.

Grčka policija Nastavak kaosa u Grčkoj: Policija mislila da se Boysi skrivaju u hotelu divider

Grčki mediji tvrde da su se navijači Dinama našli s pristašama Panathinaikosa i uputili prema OPAP Areni gdje je nastao kaos u kojem je tragično ubijen 29-godišnji navijač AEK-a.

Uklanjanje vozila s hrvatskim tablicama započelo je u ranu zoru, a potrajalo je sve do podne. Zbog toga je promet tim dijelom grada bio nekoliko puta prekidan, zbog čega je nastala kolona vozila od nekoliko stotina metara, piše grčki Sport24.

Igor Bišćan i igrači Dinama Dinamu i cijelom HNL-u prijeti veliki problem: Već je totalni kaos, a može biti još puno gore divider

Unutar vozila pronađene su osobne stvari, poput trenirki, sportskih torbi, obuće, piva, vode, no nikome nije posve jasno kako se tolika skupina uspjela dokopati Atene, a da ih niti na jednom mjestu nisu zaustavile policijske snage.

Što je sve pronađeno u vozilima možete vidjeti OVDJE.

Reporter Marko Šepat za Dnevnik Nove TV javio se iz Atene i otkrio nove pojedinosti nemilog događaja:

''Kolega grčki novinar mi je rekao da hrvatski navijači idu na DNA testiranje. Neki grčki mediji donose da policija sumnja kako ima ubojicu među 98 privedenih, od kojih su 82 Hrvata. Na preminulom navijaču je ostao DNK trag, noža nema i za njim se traga", otkrio je Šepat.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider