Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imao sezonu iz snova

Grci žele bivšeg igrača Hajduka: Dogovaraju se posljednji detalji?

Bivši igrač Hajduka Ivan Brnić ima ugovor s Mariborom do proljeća 2025. godine.

Ivan Brnić (Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix)

Ivan Brnić se posve preporodio u Mariboru. Nakon prošle sezone u kojoj je upisao osam golova i 13 asistencija, pomalo zaboravljeni nogometaš Hajduka novu je sezonu otvorio u jednakom stilu.

U pet europskih nastupa za slovensku je momčad dva puta zabio i asistirao, pokazivši svima da prošlogodišnje brojke nisu slučajne. Dobrim igrama dospio je pod radar nekolicine europskih klubova, a sve se više izdvaja ime grčkog velikana . Olympiakosa.

Grci traže pojačanje na poziciji krilnog napadača, a prva im je meta 21-godišnji Hrvat koji prema Transfermarktu vrijedi 800 tisuća eura, no apetiti slovenskog kluba su nešto veći.

Ivan Leko Poljud opet skoro rasprodan: Leki odbijena žalba, evo tko će voditi Hajduk divider

Olmypiakos je sprema izdvojiti do 1,5 milijuna eura na ime odštete, a prema pisanju grčkog Sporta 24 sve bi uskoro moglo biti gotovo, jer se dogovaraju posljednji detalji.

Brnić je 12 godina proveo na Poljudu, a za prvu momčad Hajduka upisao je 12 nastupa. Trener Igor Tudor dao mu je šansu, i to na poziciji desnog beka, a s njegovim odlaskom pao je u drugi plan i uskoro raskinuo ugovor sa Splićanima.

"Ne ljutim se ja na Hajduk. To je moj klub, želim mu osvajanje Kupa, a duple krune iduće godine", kazao je Brnić krajem prošle sezone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider