Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kratko i jasno

Grci pitali Livaju o neredima u Ateni: "Svi pričaju o tome, ali..."

Sljedećeg četvrtka igra se uzvratni dvoboj PAOK-a i Hajduka u Konferencijskoj ligi.

Marko Livaja (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Hajduk nije uspio svladati PAOK na rasprodanom Poljudu, tako da će odluka o pobjedniku 3. pretkola Konferencijske lige pasti na vatrenom gostovanju u Solunu. 

Bili su Splićani puno opasniji, dva su puta pogodili vratnicu, a gotovo sve je išlo preko Marka Livaje kojeg Grci jako dobro poznaju. Četiri i pol godine je nosio dres AEK-a, a nakon utakmice kratko je stao i porazgovarao s grčkim novinarima:

"Možda smo zaslužili gol protiv PAOK-a, ali to je nogomet. Znali smo da je PAOK dobra momčad, nezgodna i organizirana, znali su kakva ih atmosfera čeka, kao što mi znamo kakva je atmosfera na njihovom stadionu. Sada su šanse 50-50", rekao je Livaja pa se osvrnuo na uzvratni susret koji se igra sljedećeg četvrtka:

Serginho VIDEO Sjećate se njega? Poznati Brazilac stigao u Dalmaciju pa zapjevao hajdučke pjesme divider

"Možda nismo zabili na Poljudu, ali imat ćemo tamo šansu i možemo pobijediti. Ove smo sezone već pobijedili na teškom gostovanju, kod Dinama, i to možemo ponoviti".

Kada je odlazio iz AEK-a, Livaja je navodno na stolu imao ponudu PAOK-a:

"Imao sam puno ponuda prije nego što sam stigao u Hajduk, ali sam osjetio da je vrijeme da se vratim kući i pomognem svom klubu. Čak razmišljam završiti karijeru ovdje jer je Hajduk moja prva ljubav", kazao je za Metrosport.

Dominik Livaković Španjolci: Dinamo je prihvatio ponudu za Livakovića iz La Lige divider

Za kraj, Livaja je komentirao nerede u Ateni u kojem je život izgubio 29-godišnji navijač AEK-a:

"Svi pričaju o tome što se dogodilo u Ateni, ali ne želim to komentirati. Jednostavno, to je loše za nogomet, jako loše općenito", zaključio je.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider