Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Gradski vrt rasprodan

Vatreni izazvali ludnicu u Osijeku: Wales i Balea dočekat će vruća atmosfera

Hrvatska reprezentacija 8. lipnja dočekuje selekciju Walesa u sklopu Europskih kvalifikacija za EURO 2020.

Slavlje Hrvatske (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U samo dva dana pretprodaje ulaznica za utakmicu Hrvatska - Wales rasprodan je cijeli raspoloživi kontingent ulaznica putem interneta te na blagajnama stadiona Gradski vrt.

Hrvatska reprezentacija 8. lipnja dočekuje selekciju Walesa u sklopu Europskih kvalifikacija za EURO 2020., a utakmica će biti odigrana pred rasprodanim Gradskim vrtom.

Izbornik na velikim mukama: Moćne sile čekaju ga na krivini, a situacija je jako opasna Zlatko Dalić (Photo: Igor Kralj/PIXSELL) Nenad Bjelica i Zlatko Dalić (Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Mario Zorko, Zlatko Dalić i Dražen Antolić (Photo: Robert Anic/PIXSELL)

Podatak da je u samo dva dana rasprodan cijeli raspoloživi kontingent ulaznica dovoljno govori o popularnosti svjetskih doprvaka i interesu koji vlada za nastup Vatrenih u Osijeku.

Nogometni klub Osijek aktivno radi na mogućnosti proširenja kapaciteta stadiona - ako se ta mogućnost uspješno realizira, Hrvatski nogometni savez stavit će dodatne ulaznice u prodaju te o tomu pravodobno izvijestiti javnost.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider