Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ČUDESAN POVRATAK

Hit u Hrvatskoj: ''Bili su na -11 i proglašeni pokojnima, sad su na minus jedan''

29. kolo SuperSport HNL otvoreno je utakmicom Šibenik - Gorica na Šubićevcu.

Zahvaljujući spektakularnih prvih 45 minuta, Gorica se u grčevitoj borbi za ostanak primaknula Šibeniku na samo jedan bod zaostatka uoči preostalih sedam kola.

"Derbi začelja koji je opravdao epitet derbija. Ja bih počela s onim što se dogodilo na kraju jer je to realno zanimljivije od svega", rekla je Valentina Miletić u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu.

Jasno, aludirala je na trenera Gorice Željka Sopića i njegovu odluku da mu nogometaši, po povratku u Veliku Goricu, odrade noćni trening.

Ivan Ljubić je komentirao kako utakmica jest otišla u jednom smjeru, ali bilo je to zapravo ludo poluvrijeme.

"Bez problema smo mogli imati rezultat 3:4 i ta utakmica bi poprimila zvjerski narativ za drugo poluvrijeme. E sad, bili su na -11, sad su na minus jedan. Bili su proglašeni pokojnima, ono vratit će se oni brzo. Sve im je ušlo u prvom poluvremenu. Počelo je revolveraški, dobar početak."

Naši voditelji istaknuli su kako je Gorica zbog trijumfa od četiri razlike sada bolja u međusobnom omjeru nego Šibenik što će biti presudni faktor ukoliko ova dva kluba završe s istim brojem bodova na kraju sezone. Nema sumnje, Gorica je u boljem psihološkom trenutku nego Šibenik.

Cijela 31. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider