Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije se šalio

VIDEO Sopić obećao pa ispunio: "Pijanci iz Gorice" trenirali u jedan u noći poslije velike pobjede

Željko Sopić naizgled duhovito komentirao je "ponapijat će mi se sad svi u busu, a ne znaju da ih čeka trening u jedan u noći. Treba izbaciti sav taj alkohol", ali ispada da se nije šalio.

Gorica (Foto: Screenshot)

Nogometaši Gorice pobijedili su Šibenik 4:0 u 29. kolu Supersport HNL-a i time su se potpuno vratili iz mrtvih u borbu za ostanak među hrvatskom nogometnom elitom. Njihov trener Željko Sopić poslije velike pobjede dao je nešto što se tad nazivalo euforičnom izjavom, međutim čini se da nije pretjerivao.

"Postavili smo se kao da smo došli pobijediti. Igrao sam i vodio sto takvih utakmica. Prvo poluvrijeme završilo je 4:0 za nas, utakmica je bila razbijena. Ništa nije gotovo, pomakli smo se na jedan bod, sada smo međusobno bolji", rekao je trener Gorice Željko Sopić.

Ponapijat će mi se svi u busu, a ne znaju da ih čeka trening u jedan ujutro

"Ovo je trka na 10 tisuća metara, to sam rekao kada sam preuzeo Goricu. Dosta je bodova u igri, probat ćemo ih što više osvojiti. Lopta je okrugla, jedanput na našu stranu, drugi put na drugu. Ponapijat će mi se u autobusu, a ne znaju da ih čeka trening u jedan u noći u Gorici. Treba izbaciti sav taj alkohol", rekao je trener Gorice nakon utakmice.

Tad je zvučalo simpatično i duhovito, ali Sopić nije lagao. Naprotiv…

"Ako je netko mislio da nećemo, krivo je mislio", objavili su Goričani na društvenim mrežama uz snimku "pijanog treninga".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider