Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brza odluka

Poznato ime Bjeličina nasljednika, već danas će biti predstavljen navijačima Osijeka?

Bivši trener Rijeke Goran Tomić trebao bi naslijediti Nenada Bjelicu u Osijeku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjedom protiv Hajduka u derbiju 7. kola SuperSport HNL-a u Gradskom vrtu nogometaši Osijeka prekinuli su crni rezultatski niz, ali to nije spasilo Nenada Bjelicu.

Već sutradan predsjednik osječkog prvoligaša Ferenc Sakalj razriješio je Bjelicu dužnosti sportskog direktora i trenera, a čini se da je već poznato ime njegova nasljednika.

Poznati trener naslijedit će Bjelicu

Radi se o poznatom hrvatskom treneru Goranu Tomiću, koji je krajem prošle sezone napustio klupu Rijeke, i to na vlastitu inicijativu:

"Hvala Rijeci što mi je izašla u susret", rekao je šibenski strateg koji se, po svemu sudeći, neće dugo odmarati.

Tako Glas Slavonije otkriva da bi Tomić već danas mogao biti predstavljen kao Bjeličin nasljednik, a čini se da će na klupi Osijeka debitirati protiv svojeg Šibenika.

Igor Tudor L'Equipe zbog Tudora stigao u Split, očarani su navijačkom strašću: "Ne možete pobjeći od boja Hajduka" divider

Utakmica se igra već za tri dana, 3. rujna u Gradskom vrtu, a onda za sedam dana slijedi teško gostovanje na Rujevici. Riječani, istina, pamte bolje dane, trenutačno su posljednjeplasirana momčad HNL-a, ali dolaskom novog trenera i novih igrača stvari bi se trebale promijeniti.

Tko su kandidati za klupu Osijeka?

Već nekoliko dana u nogometnim kuloarima kolale su informacije da je Ognjen Vukojević glavni favorit za preuzimanje Osijekove klupe.

Kada je najavio odlazak iz Ukrajine i povratak u hrvatski klupski nogomet, vatra se još više rasplamsala. Vukojević kao glavni trener i Osječanima dobro poznati Mate Neretljak kao pomoćni.

Ali, čini se da od toga nema ništa. Kao potencijalni kandidat spominjao se još i Zoran Zekić, koji radi sjajan posao na klupi Slaven Belupa. 

Tablica HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider