Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet ga sprdaju

Ono kad trčiš u vjeri da će ti Cristiano dodati: Viralna reakcija Higuaina nakon što je presprintao pola terena

Gonzalo Higuain ponovno je postao predmet sprdnje na društvenim mrežama, kao i Cristiano Ronaldo koji je u želji da bude najbolji strijelac Serie A ponovno pokazao sebičnost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Juventusa u nedjelju su osvojili deveti uzastopni naslov prvaka Italije nakon što su na svojem travnjaku slavili protiv Sampdorije 2:0. Cristiano Ronaldo zabio je prvi pogodak za Staru Damu, a pobjedu i naslov prvaka potvrdio je Bernardeschi u 66. minuti susreta.

Upravo se kod tog drugog gola dogodila zanimljiva situacija u kojoj su glavni akteri bili Cristiano Ronaldo i Gonzalo Higuain. Akcija za pogodak krenula je gotovo od šesnaesterca Juventusa, a završila je udarcem s pet metara nakon obrane vratara Sampdorije.

gol expired Licemjerstvo u Osijeku: Učinili su im nepravdu, ali godinama podržavaju Šukera i Mamića, a i igru (još) nemaju divider

Higuain je dobio loptu na 30-ak metara na polovici Juventusa, povukao ju je preko centra i onda dodao usamljenom Cristianu Ronaldu na lijevu stranu te nastavio sprintati. Ušao je u prostor između igrača, no umjesto da mu Cristiano pokuša progurati loptu, on je ušao u dribling i opalio.

Vratar je obranio, no na loptu je natrčao Bernardeschi i zabio za potvrdu pobjede Juventusa. Reakcija Higuaina istog trenutka kada je Ronaldo pucao, a vratar Sampdorije obranio bila je razočaravajuća. Čak ni kada je Bernardeschi zabio i svi su krenuli slaviti sreće kod Higuaina nije bilo.

gol expired Srpski nogometaš slavio trofej pjevajući veliki hit hrvatske grupe uz koji inače slave Hrvati divider

On se s obje ruke naslonio na svoja koljena kako bi došao do zraka nakon što je presprintao 70-ak metara travnjaka. Argentinski napadač inače nije previše poznat po dobroj fizičkoj spremi, a to se najviše vidi nakon stanke kada se vrati s godišnjeg odmora.

Osim toga njegova je reakcija identična onima koje ima Cristiano Ronaldo kada njemu netko ne doda loptu u situaciji za postizanje pogotka. Osim fizičke spreme, čini se da njih dvojica ipak nisu toliko različiti...

Recimo i da se Cristiano Ronaldo bori za titulu najbolje strijelca Serie A, ali i najboljeg strijelca najjačih liga Europe, koju trenutno predvode Robert Lewandowski i Ciro Immobile sa po 34 pogotka u prvenstvu. Ronaldo je na 31. 

Rekord Serie A po broju pogodaka u jednoj sezoni drži upravo Higuain, koji je u dresu Napolija postigao 36 golova. 

Sprint i reakciju Higuaina nakon sebičnosti Cristiana Ronalda pogledajte OVDJE

gol expired Emotivna Ronaldova objava nakon velikog slavlja: Objavio fotku i posebnu posvetu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider