Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neviđena mržnja

Napolitanci "uništili" Higuaina, ovaj im poslao poljubac za kraj!

Argentinac Gonzalo Higuain proživio je jednu od najtežih večeri u svojoj bogatoj nogometnoj karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugoiščekivani povratak Gonzala Higuaina u Napulj prošao je onako kako se i očekivalo - u znaku mržnje. Nitko, ali baš nitko nije oprostio Argentincu što je prošloga ljeta napustio Napoli i potpisao za mrskog suparnika Juventus. Cristiano Ronaldo ima više svojih fanova u Kataloniji, nego što Pipita ima ljudi koji su prihvatili njegovu odluku...

Iako je bio znatno bolji, Napoli u nedjelju navečer nije uspio slaviti protiv Juventusa i barem prividno vratiti se u utrku za naslov.

Od trenutka dolaska na stadion pa sve dok ga nije napustio, Higuain je bio stalna i praktički jedina meta domaćih navijača. Napolitanci su ga zviždali, vrijeđali, govorili svakakve stvari, no Argentinca to nije previše pogodilo.

Na kraju utakmice, prije ulaska u tunel, Higuain je sarkastično poslao poljubac prema tribini s koje su stizale najžešće uvrede, što je dodatno razjarilo domaće navijače.

Higuain je zbog pomalo kukavičke taktike Juventusovog trenera Massimiliana Allegrija bio vrlo izoliran u napadu i nije odigrao utakmicu za pamćenje. No njegova momčad ugrabila je potreban bod, s kojim praktički može staviti šampanjac na hlađenje.

U priloženim videima pogledajte kako je izgledala jedna od najgorih večeri Higuaina, odnosno kako Napulj tretira "izdajnike", kako ga sami nazivaju, svog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider