Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo ne viđamo često

VIDEO Imamo dva kandidata za gol sezone u Europi: Oba su pala s centra, ne zna se koji je ljepši

Ciparski predstavnici u Konferencijskoj ligi imaju dva kandidata za najbolji gol sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši ciparske Omonije osvojili su bod na gostovanju kod Qarabaga u susretu 5. kola Konferencijske lige, utakmica je završila rezultatom 2:2, a sve je očarao pogodak Jordija Gomeza s centra terena.

Jednako lijep pogodak sa sredine terena zabio je i nogometaš još jedne ciparske momčadi Anorthosisa, Lazaros Christodoulopoulos za 1:0 protiv Genta na domaćem terenu.

Nakon poraza od Dinama u 2. pretkolu Lige prvaka, momčad Omonije nastavila je svoj put u Europskoj ligi, ali ondje su u 4. kolu naišli na Antwerp koji je bio prejak za njih.

Tako da su svoju sreću našli u grupnoj fazi Konferencijske lige, a ondje nakon pet odigranih kola imaju samo tri boda iz tri remija. No, barem ih može veseliti jedan od najljepših pogodaka ove sezone u Konferencijskoj ligi.

gol expired Hoće li se Dinamu osvetiti kalkuliranje protiv Genka ili Modri nemaju snage? Teže je uzeti bod West Hamu u Londonu… divider

Postigao ga je Jordi Gomez, i to u 90. minuti susreta za 2:2 i veliki bod na teškom gostovanju s igračem manje, a možete ga vidjeti OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Drugi ciparski predstavnik u Konferencijskoj ligi ima isti učinak, osvojili su samo dva boda, ali uspiju li večeras sačuvati mrežu protiv Genta upisat će prva tri boda ove sezone u Europi, i to kakvim pogotkom.

gol expired Belgijski mediji 'proklinju jednog igrača Dinama' i slave svog heroja: "Uskočio je umjesto zvijezde u zadnji čas i donio vrijedan bod" divider

Christodoulopoulos, zaista se tako preziva, zabio je sjajan pogodak sa sredine terena koji će se, bez ikakve dvojbe, nekoliko puta pregledavati. Njegov pogodak možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider