Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"I dalje su favoriti"

Sprema se pakao u Skoplju, Sedloski pozvao na mobilizaciju protiv Dinama: "Sve je otvoreno"

Pobjednik dvoboja Škupi - Dinamo u 3. pretkolu Lige prvaka ide na pobjednika para Ludogorec - Shamrock.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Imamo odličan rezultat, ali Dinamo je i dalje favorit", kazao je trener makedonskog prvaka Škupija Goce Sedloski uoči sutrašnjeg uzvratnog ogleda u 2. pretkola Lige prvaka.

Maksimirski je ogled završio rezultatom 2:2, a uzvrat je sutra u 21 sat na Toše Proeski Areni u Skoplju.

"Ne znam jesu li nas podcijenili ili ne. Ali ako je tako, neka traže razlog. Dokazali smo se na terenu. Naravno da su i dalje favoriti. Znamo tko je Dinamo, znamo kakvi su igrači i kakav budžet imaju. Uvijek se kvalificiraju za Ligu prvaka i Europsku ligu. Imamo odličan rezultat, ali i dalje su favoriti, na papiru", kazao je Sedloski.

gol expired Bjelica je krezovski plaćen, Osijekova igra i dalje je teško mučenje: Tako se ne može skinuti Dinamo, a otkaz… divider

Makedonski stručnjak je istaknuo kako gledajući svoje igrače na treningu gaji nadu jer vidi motivaciju i entuzijazam s kojim igrači čekaju dvoboj.

"Sve je otvoreno. Mi moramo otkloniti greške iz prve utakmice. Bit ćemo spremni na sve, pa ćemo vidjeti koliko će nam protivnik dopustiti. Rekao sam igračima nakon prve utakmice da smo odigrali dobro i da ako u uzvratu budu izvršavali moje zadatke sve je moguće," istalnuo je Sedloski.

Sedloski pozvao na mobilizaciju

Makedonski prvak je pozvao navijače kluba, ali i ostale stanovnike Skoplja da ispune stadion kako bi zajedno ispisali povijest.

"Vjerujemo u povijesnu pobjedu i plasman, ali da bismo to ostvarili potrebna nam je podrška javnosti i naših navijača koji su dvanaesti igrač", rekao je Sedloski.

Dodajmo kako su nakon prve utakmice iz Skoplje stizale najave da bi Dinamo mogla dočekati vatrena atmosfera:

"Bit će paklena atmosfera, sve će gorjeti. Već sada je veliki interes za utakmicu. Stadion vjerojatno neće biti dupke pun, kapacitet mu je 33 tisuće, ja očekujem petnaestak tisuća gledatelja. Možda bude i više ako Makedonci odluče doći pogledati utakmicu. Za Škupi uglavnom navijaju Albanci u Skoplju, no očekuje se dolazak navijača iz Albanije i s Kosova", kazao je kolega Hajrush Mani, novinar Radio Skoplja za gol.hr.

Pobjednik dvoboja ide na Ludogorec?

Pobjednik susreta između hrvatskog i makedonskog prvaka će u 3. pretkolu Lige prvaka igrati protiv boljeg iz susreta Ludogorec - Shamrock Rovers. U prvom susretu bugarski prvak je slavio sa 3:0.

U slučaju neuspjeha, Modri sele u 3. pretkolo Europske lige gdje će ih čekati poraženi iz dvoboja Ludogorec - Shamrock Rovers.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider