Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Može biti ponosan

Goce pomiješanih osjećaja nakon utakmice, otkrio što ih je koštalo: ''Baš nam je Menalo zakuhao''

Goce Sedloski je prokomentirao današnju utakmicu između Škupija i Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Goce Sedloski, trener Škupija, stao je pred novinare i podijelio svoje mišljenje o dvoboju s Dinamom.

''Odigrali smo protiv Dinama dvije dobre utakmice, ali Dinamo nas je dobio na iskustvo i individualnu kvalitetu. To je momčad koja je kaznila naše greške i promašaje'', rekao je makedonski strateg.

gol expired Bad Blue Boysi uspjeli ući na stadion u Skoplju, na tribinama zajedno hrvatska i albanska zastava divider

Mora se priznati da je Škupi u obje utakmice izgledao itekako konkurentno, a Goce može biti ponosan na svoje mladiće.

"U dvije utakmice smo jednoj momčadi kao što je Dinamo zadali dosta problema. Na poluvremenu sam rekao igračima da pripazimo prvih pet minuta, a mi baš u tom roku razdoblju primili gol. No, ponosan sam na svoje dečke, dali su maksimum, igrali smo protiv jako kvalitetne momčadi, koja ima širok roster. Meni su se ozlijedili Danfa i Hamidi, a njima uđe igrač koji je isti ako ne i bolji od drugih.. Dinamu želim Ligu prvaka, svojim igračima sam rekao da podignu glave, idemo se dalje boriti za naše ciljeve."

gol expired Dinamo u trećem pretkolu Lige prvaka ide na stare znance: Preživjeli Irsku i čekaju Modre divider

Znao je Goce što može očekivati od Menala, kojeg jako dobro zna iz svojih trenerskih dana u Dinamu, a posebno je upozoravao svoje braniče, ali očito uzalud.

''Igrači su ispunili sve što sam tražio, ali ta greška nas je koštala. Poznajem Menala iz Dinama, brz igrač, trenirao sam ga i čim sam vidio da se zagrijava, upozorio sam igrače na njega. Ali, nismo izdržali tih pet minuta, baš nam je Menalo zakuhao'', zaključio je legendarni Sedloski.

Škupi se okreće dvoboju protiv Shamrock Roversa koji su izgubili od Ludogoreca, a Dinamo čekaju Bugari koji su u naletu i puni samopouzdanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider