Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bura se ne stišava

Oliverova supruga dobiva prijetnje, Buffon stoji iza svojih komentara: ''Rekao bih im sve opet, to sam ja''

Legendarni vratar i kapetan Juventusa Gianluigi Buffon kaže kako stoji iza komentara koje je dao nakon utakmice protiv Reala vezano za suca Michaela Olivera.

Gianluigi Buffon (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Podsjetimo, Buffon je isključen nakon što je sudac Oliver pokazao na bijelu točku u sudačkoj nadoknadi poslije kontakta Benatije i Lucasa Vasqueza. Buffon je vrlo žustro reagirao i zaradio isključenje, a nakon utakmice je izjavio da Oliver ''umjesto srca ima torbu smeća''.

''Sadržaj ostaje isti i ja stojim iza svega što sam rekao'', izjavio je kapetan Juvea za talijansku televiziju te nadodao:

''Rekao bih im sve opet, možda drugačijim rječnikom i civiliziranije. Ali izjave ostaju.''

Engleskog suca su žestoko kritizirali igrači talijanskog velikana, ali i pojedini mediji na ''čizmi'', te navijači torinske Stare dame. Britanski mediji navode kako je Oliverova supruga Lucy dobila brojne prijetnje nakon što je na društvenim mrežama objavljen njezin broj mobitela.

Policija istražuje i navode kako je nekoliko mladića lupalo na vrata kuće bračnog para i uzvikivalo razne uvrede kroz otvor za poštu. Lucy Oliver je dobila prijetnje i putem društvenih mreža.

Gospođa Oliver također se bavi suđenjem i to na utakmicama engleskog prvenstva nogometašica, te nižerazrednih muških engleskih klubova. Udruženje profesionalnih sudaca engleske Premierlige podržalo je Olivera i osudilo vrijeđanje njegove supruge.

''Možete pronaći način da govorite, ispravno ili pogrešno, što se ponekad može činiti prekomjernim – ali to sam ja, Gigi Buffon'', objasnio je vratar Juventusa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider