Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ništa nelogično"

Buffon komentirao odlazak Ronalda iz Juventusa: "Navijači ne trebali biti iznenađeni, on puno misli na sebe..."

Ovog ljeta Cristiano Ronaldo je napustio Juventus i vratio se u Manchester United.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni vratar Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije Gianluigi Buffon komentirao je odlazak Cristiana Ronalda iz Juventusa.

U razgovoru za talijanski Radio Rai, Buffon je kazao da navijači torinskog kluba ne bi trebali biti iznenađeni odlaskom portugalske zvijezde.

"Mislim da navijači nemaju razloga biti iznenađeni. Ronaldo ima reputaciju vrhunskog profesionalca koji, s pravom, puno misli na sebe", rekao je legendarni vratar pa dodao kako ne vidi ništa nelogično u tome što je Ronaldo inzistirao na odlasku iz Italije.

"Ne vidim ništa nelogično u njegovom potezu da napusti klub, puno je razmišljao o tome. O njemu mogu reći samo dobre stvari, Cristiano je profesionalac koji uvijek daje 100 posto od sebe", kazao je.

gol expired Procurio prvi skautski izvještaj o Messiju koji je Villas-Boas radio za Mourinha: "Nezaustavljiv 1 na 1, ali koristi samo lijevu nogu..." divider

"Ronaldo je odlučio da je pravo vrijeme za odlazak", zaključio je Buffon koji je ovog ljeta preselio u redove Parme u kojoj je započeo svoju uspješnu nogometnu karijeru.

Podsjetimo, Ronaldo se ovog ljeta vratio u redove Manchester Uniteda nakon dugih 12 godina, a u dresu Juventusa proveo je tri sezone.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider