Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ide u italiju?

Veliki preokret: Srna snimljen na ručku s direktorom talijanskog prvoligaša

Srna bi prvi put u karijeri mogao zaigrati u Ligama petice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Darijo Srna na odlasku je iz ukrajinskog Šahtara, čiji je član bio čak 15 godina.

Činilo se da je njegova sljedeća destinacija grčki PAOK, ali nakon posljednjih informacija ipak bi mogao prvi put u karijeri zaigrati u jednoj od pet najjačih europskih liga.

Poznati talijanski tranfer-guru Gianluca Di Marzio javlja da se Srna trenutno nalazi u Cagliariju, gdje pregovara s istoimenim klubom sa Sardinije.

Srna je snimljen na ručku s direktorom kluba Mariom Passettijem, a navodno se već upoznao s klupskom i gradskom infrastrukturom. Prema Di Marzijevim informacijama, 36-godišnji Srna mogao bi potpisati jednogodišnji ugovor.

Međutim, ovo nije prvi put da je Srna uhvaćen sa službenim klupskim osobama. U grčkoj ga je na solunskom aerodromu dočekao sportski direktor PAOK-a Luboš Michel, bivši slovački sudac. Srna na kraju ipak (barem zasad) nije postao član PAOK-a, tako da budućnost bivšeg kapetana Hrvatske ostaje nejasna.

Cagliari je prošlu sezonu završio na 16. mjestu talijanske Serije A. Potpiše li za Cagliari, Srni će to biti treći klub u karijeri nakon Hajduka i Šahtara.

Srna je prošle sezone odigrao svega 10 utakmica zbog skandala s dopingom, nakon kojeg se povukao s terena kako bi se posvetio svojoj obrani. Na travnjak se vraća u kolovozu, a trenirati smije i dva mjeseca ranije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider