Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve šokirao priznanjem

Bivši vratar koji boluje od teške bolesti dobio poziv Dinama: "Ne znam smijem li ovo reći, ali..."

Dinamo je pozvao Georga Kocha da uživo pogleda utakmicu svog bivšeg kluba.

Luka Modrić i Georg Koch (Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix)

Potresno priznanje Georga Kocha da boluje od neizliječive bolesti, zbog koje su mu liječnici dali samo šest mjeseci života, pokrenulo je nevjerojatnu akciju diljem Europe.

Bivši njemački vratar, koji je godinu dana proveo u Dinamu i zaradio simpatije navijača, javno je izrazio želju da još jednom uživo pogleda utakmicu svakog kluba za koji je igrao, a klubovi su mu odlučili izaći u susret.

Plavi su mu izrazili podršku na društvenim mrežama, a onda i osobno kontaktirali kako bi mu ponudili da pogleda utakmicu svog bivšeg kluba na Maksimiru. To je učinila i Fortuna Dusseldorf koja je pozvala Kocha na posljednju domaću utakmicu protiv Magdeburga.

To je ugodno iznenadila Kocha koji priznaje da nikad nije dobio toliki broj poruka i poziva:

"Bilo je nevjerojatno, nikad nisam doživio tako nešto. Baterija od mobitela mi se ispraznila u trenutku. Telefon je doslovce eksplodirao. Ne mogu se sjetiti kad sam dobio toliko poziva i poruka, čak ni na svoj rođendan", kazao je Koch u razgovoru za Bild.

Također, osvrnuo se na tešku bolest koja mu je dijagnosticirana prije gotovo godinu dana, liječnici su mu tada dali samo šest mjeseci života, no Koch se ne predaje.

"Ne znam smijem li ovo reći, sretan sam što sam u karijeri zaradio malo više i trenutno se liječim lijekovima iz SAD-a koji ovdje vjerojatno još nisu odobreni. Jednostavno više nisam mogao podnijeti bijedu na odjelima za rak. To me sje*alo", priznao je Koch.

Sergej Jakirović Sergej Jakirović o gnjusnim uvredama navijača Rijeke poslije utakmice: "Nogometni folklor" divider

Bruno Petković VIDEO Provokacija ili slučajno? Pogledajte malo slavlje navijača i igrača Dinama na putu u Zagreb divider

Stefan Ristovski Ristovski poslao poruku navijačima Rijeke pa zapjevao pogrdnu pjesmu na dočeku divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider