Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ancelotti seli u englesku?

Legenda Milana novi trener Napolija: Stigao "luđak" kojem je zadatak rušenje Juventusa

Talijanski nogometni stručnjak Gennaro Gattuso (41) novi je trener Napolija.

Gennaro Gattuso (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivša legenda Milana Gennaro Gattuso preuzela je Napolijevu klupu nakon što je Carlo Ancelotti u utorak dobio otkaz nakon 4:0 pobjede protiv Genka u Ligi prvaka.

Ancelottijev otkaz uslijedio je nakon burna dva mjeseca tijekom kojih Napoli nije upisao pobjedu u devet utakmica.

gol expired Ništa od proljeća u Europi: City teško porazio Dinamo, Atalanta ugasila snove divider

Predsjednik kluba Aurelio de Laurentiis zamjerio je Ancelottiju i što je nedavno stao na stranu igrača, a ne njegovu. Do sukoba između predsjednika s jedne, te igrača i trenera s druge strane došlo je nakon utakmice Lige prvaka protiv RB Salzburga koja je završila 1:1.

De Laurentiis je zatražio od igrača da nakon utakmice odu u karantenu kako bi se u miru pripremili za utakmicu protiv Genoe, no igrači su otišli svojim kućama, a Ancelotti im je pružio podršku.

gol expired Predsjednik UFC-a otkrio da je u planu veliki revanš mrskih neprijatelja: "Vjerujem da ćemo ih uskoro gledati" divider

Napolijev predsjednik je poludio kada je saznao da su se igrači oglušili na njegovu zapovijed, a nakon što su protiv Genoe odigrali 0:0 ljutito je poručio kako će prodati sve igrače.

Talijanski mediji pišu kako su igrači zbog sukoba s predsjednikom i loših igara novčano kažnjeni, no u klubu to nitko nije želio potvrditi.

Gattuso je od svibnja bez posla nakon što je dobio otkaz na klupi Milana kojeg je vodio od studenog 2017. Prethodno je trenirao Sion, Palermo, OFI Kreta i Pisu.

Napoli se trenutačno nalazi na sedmo mjestu talijanskog prvenstva sa 21 bodom, čak 17 manje od lidera Intera.

gol expired Europska liga bit će zanimljivija nego ikad: Pogledajte tko je (zasad) prošao divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider