Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
luda glava

Gattuso je jednom prilikom pojeo živog puža na treningu. Da, dobro ste čuli

Gennaro Gattuso u igračkim danima bio je poznat po svojoj hrabrosti i, rekli bismo, ludosti.

Gattuso i Ancelotti (Foto: Afp)

Novi trener Hajduka Gennaro Gattuso iza sebe ima veliku igračku karijeru. Član legendarne generacije Milana poznat je po svojoj hrabrosti, strasti, a mnogi bi rekli i ludosti na terenu.

Gattuso je tako i izvan terena znao dobro nasmijati suigrače, a jedna anegdota prije nekoliko godina izišla je u javnost. Andrea Pirlo otkrio je da je 2007. godine Gattuso na treningu pojeo – živog puža.

Hrvatska nogometna reprezentacija Englezi su daleko najvrjednija momčad na Euru: Pogledajte gdje se smjestila Hrvatska divider

Gattusovi suigrači primijetili su puža na terenu i rekli veznjaku da nije dovoljno hrabar da ga pojede. Bilo je to uoči polufinala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda, a Gattuso je samo poručio svima – svatko po 500 eura i smazat ću puža.

Nakon što je momčad skupila 15 tisuća eura, majstor je hladno uzeo puža i progutao ga, a objasnio je i što je napravio s tih 15 tisuća eura.

''Na tlu je bio puž. Svi su rekli da nisam dovoljno hrabar da ga živa pojedem. Rekao sam: 'Dobro, po 500 eura od svakoga i ja ću to učiniti'', rekao je pa dodao:

Skaut Osijeka Jamie Freeman Tko je skaut Osijeka kojeg su pretukli? Dolazi iz Engleske i najbliži je suradnik Joséa Bota divider

''Želio sam nagraditi četiri kondicijska trenera koji su kod nas bili na praksi. Uzeo sam puža, stavio ga u usta i progutao. Kasnije sam im dao 15.000 eura'', kazao je o nesvakidašnjem događaju.

Tko će slaviti u subotu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider