Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
očekivano

Njegov menadžer potvrdio: Gareth Bale odlazi iz Real Madrida, poznato je i gdje

Gareth Bale odlazi iz Real Madrida na kraju ove sezone.

Gareth Bale (Foto: Afp)

Gareth Bale je stigao u Real Madrid još 2013. godine, a sada je na izlaznim vratima slavnog španjolskog kluba.

Velški reprezentativac u zadnje vrijeme je više ozlijeđen nego što je spreman za igru, a Real ga se želi što prije riješiti. Kako je potvrdio Baleov agent, Jonathan Barnett, Bale na kraju sezone sigurno odlazi i vjerojatno će završiti ponovno u Engleskoj.

"Gareth će otići iz Real Madrida. Dosta je realan njegov povratak u engleski nogomet, ali sve to ovisi o Walesu i kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo", rekao je menadžer igrača Real Madrida.

Jan Salvatierra VIDEO Fotoreporter uhvatio boksača koji je izletio iz ringa: ''Napravio je grešku'' divider

Real je platio Balea čak 100 milijuna eura, a u klubu je osvojio čak 18 trofeja, a uskoro će sebi možda prepisati i 19. trofej ako Real Madrid osvoji Ligu prvaka u velikom finalu 28. svibnja protiv Liverpoola.

Odavno iskazuje nezadovoljstvo

Giorgio Chiellini Allegri u 17. minuti izvadio legendu Juventusa i priuštio mu nezaboravan ispraćaj, Srbin pokvario veselje divider

Bale prije nogometa više uživa u nekim drugim stvarima, poput golfa, od kojeg se skoro pa i ne odvaja, a često je znao svojim gestama iskazivati nezadovoljstvo statusom u klubu, no uskoro će otići i potražiti sreću na nekoj drugoj destinaciji, možda se ponovno vrati i u Tottenham.

Velšanin je karijeru započeo u Southamptonu, nakon toga je zvijezda postao u Tottenhamu da bi u Realu upisao 258 utakmica i zabio 106 golova i 67 asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider