Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dan nakon finala Kupa

Funcuti poslali žestoku poruku Marku Livaji: "Ako je toliko zainteresiran za freze i traktore..."

Funcuti su se oglasili nakon finala Kupa između Hajduka i Šibenika.

Marko Livaja (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

U dalmatinskom finalu na Rujevici nogometaši Hajduka svladali su Šibenik (2:0) i tako osvojili Kup drugu godinu zaredom, no sve je zasjenio Marko Livaja.

Nakon što je zabio pogodak s bijele točke, Livaja je skinuo dres i jednom gestom pokazao šibenskim navijačima da sele u drugu ligu. To se još može smatrati dijelom nogometnog folklora, ali najbolji igrač Splićana nije stao na tome.

Uskoro se dohvatio megafona i pokrenuo navijanje, a na repertoaru su i bili pogrdni stihovi koje Toricda pjeva Funcutima: "Freze, traktori i seoski putevi, pi*ke šibenske, dobit ćete batine", zbog čega mu prijeti kazna.

Marko Livaja HNS pokrenuo postupak protiv Marka Livaje, ali neće dobiti žestoku kaznu? Evo što kaže Pravilnik divider

Nakon prospavane noći oglasili se Funcuti na službenom profilu na Facebooku, a za Livaju su imali žestoku poruku:

"Pohodili smo to finale s nikad manjim nadanjima, a nikad većom željom da pokažemo za koga nam srce kuca. Dok bi neki u situaciji kad klub tone od njega digli ruke, mi ga nismo napustili jer nam u krvi dišpet pliva. Neki nas ne vole?

Nije nas briga, neka se i dalje ne mire sa činjenicom da u srcu Dalmacije kuca, a kucat će i jače, narančasto-crno srce. Ostatak države nas poštuje, a ako nas određene grupacije toliko mrze i spominju, znači da nešto i vrijedimo.

Marko Livaja Srpski mediji raspisali se o Livaji: "Skandal. Umjesto slavlja odlučio se za uvrede" divider

Poštovanje smo zaslužili voleći svoje klubove i svoj grad, a nikako one tuđe. Što se tiče pjevačkih sposobnosti određene ikone moralnih vertikala, poručujemo mu kako smo mi za njega najveća gospoda, a ako je toliko zainteresiran za freze i traktore, nudimo se da mu dobrovoljno pokrijemo trošak polaganja vozačke dozvole", stoji u dijelu objave Funcuta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider