Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
blefiraju ili?

Nova velika zvijezda ipak ne ide u PSG: Otac mu ima drugu ideju – Barca!

Frenkie de Jong još uvijek ne zna gdje će nastaviti u karijeru.

Frenkie de Jong (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prošlog tjedna nizozemski se dnevnik De Telegraaf pohvalio ekskluzivnom informacijom po kojoj su Ajax i PSG dogovorili transfer Frankieja De Jonga vrijedan čak 75 milijuna eura. Ne radi se o tabloidu, pa je vijest diljem Europe prenijeta bez previše sumnji.

To je posebno razočaralo navijače i čelnike Manchester Cityja i Barcelone, pa i Bayerna, triju klubova koji su uz Parižane najviše zagrizli za 21-godišnjeg Nizozemca. Zato mediji bliski tim klubovima s veseljem prenose vijesti iz Amsterdama koje ne idu u prilog informaciju Telegraafa.

Katalonski Mundo Deportivo prenosi nizozemski VoetbalPrimeur, za koji je otac igrača Ajaxa rekao nešto što će se svidjeti navijačima Barce.

''On tek mora odlučiti. Vrlo je to inteligentan dečko. Odluku će donijeti u proljeće. Oko 95 % šanse je da će otići iz Ajaxa, a Barcelona bi bila najbolji izbor'', poručio je De Jong stariji.

Nogometaš Ajaxa je pak poručio kako ove zime sigurno ostaje u Amsterdamu, a da će onda odlučiti što i gdje dalje. Dok jedni smatraju da je informacija o transferu u PSG procurila neplanirano, pa sad De Jongovi samo blefiraju, drugi u ovim izjavama vide veliku šansu za Pepa Guardiolu i Ernesta Valverdea.

O De Jongu će se pisati i pričati sljedeće godine, budite sigurni u to...

Ronaldo spustio Realu, čestitao Modriću i izazvao Messija, a vidi se da je oduševljen Mandžukićem Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Mandžukić, Ronaldo i Bonucci (Foto: AFP)

Holloway u veličanstvenom meču ispalio preko 450 udaraca i obranio naslova UFC prvaka UFC 231 Holloway - Ortega (Foto: GOL.hr) Nokaut Thiaga Santosa Gušenje Gunnara Nelsona +6 Nelson udara laktom
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider