Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu se dobro slagali

Tudorov igrač doveo splitskog trenera do ludila, Francuzi tvrde da ga je stalno vrijeđao

Igor Tudor napustio je klupu Marseillea nakon samo jedne sezone, a navodno je imao puno problema s Portugalcem Nunom Tavaresom.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Splitski stručnjak Igor Tudor napustio je klupu Marseillea nakon samo jedne sezone provedene u lučkom gradu. Poprilično je uspješna sezona iza Tudora, iako je u Ligi prvaka ispao u grupnoj fazi, u domaćem prvenstvu završio je na trećoj poziciji.

Osim samog rezultata, navijače je najviše oduševila igra Tudorova Marseillea, ali i njegova ekscentričnost. Splićanina svi karakteriziraju kao autoritativnog trenera, a očito njegove metode rada nisu odgovarale Portugalcu Nunu Tavaresu.

Opus Arena Ima nade za hrvatski koeficijent: U novu sezonu krenuli smo odlično i preskočili Šveđane divider

Nakon što je Tudor napustio klupu Marseillea, u javnost su izašle vijesti o napetosti na relaciji Tudor - Tavares. Francuski L'Equipe javlja da je Portugalac svakodnevno testirao živce našeg stručnjaka, a čak i često vrijeđao na treninzima.

Igrač na posudbi iz Arsenala ipak je bio redovni član prvog sastava unatoč problemima s Tudorom.

''Stalno ga je vrijeđao na treninzima''

''Nuno Tavares stalno je na treninzima vrijeđao Tudora. Tavares je prošao burnu godinu u Marseilleu, na početku je briljirao, postigao je tri pogotka na četiri susreta, što je vrhunski za beka, ali zatim je postao poznat po tenzijama s trenerom'', istaknuo je L'Equipe pa dodao:

''Ipak, Hrvat nije mogao zamisliti momčad bez Portugalca. Sve do samog kraja sezone bio mu je stalno u prvom sastavu iako su svi u klubu znali da ga Tavares stalno vrijeđa na treninzima. To je veliko iznenađenje jer Tudor gradi imidž strogog, autoritativnog trenera, ali za Portugalca je iz nekog razloga napravio iznimku", stoji u tekstu.

Autobus NK-a Rijeka Navijači Rijeke napadnuti u Srbiji: Maskirani napadači s palicama razbili autobus, ozlijeđen vozač! divider

Tavares se nakon 39 nastupa u dresu Marseillea vratio u Arsenal, ali neće se dugo zadržati u Londonu, već svoj put vjerojatno nastavlja u Benfici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider