Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo nitko nije očekivao

Neugodan šamar za Igora Tudora: Francuski drugoligaš izbacio Marseille iz Kupa

Marseille je ispao u polufinalu francuskog Kupa nakon izvođenja jedanaesteraca.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Igor Tudor je ispao iz Kupa! Francuski drugoligaš Annecy boljim izvođenjem jedanaesteraca svladao je Marseille i senzacionalno izborio polufinale Kupa pred više od 60 tisuća navijača na Veledromeu.

Nakon što su izbacili Rennes i PSG, svi su očekivali da će momčad hrvatskog trenera lako svladati desetu momčad francuske Ligue 2, ali naletjeli su na minu.

Poveli su domaćini pogotkom Veretouta, s tim se rezultatom otišlo na odmor, ali gosti su za samo šest minuta izveli preokret. Zabili su Dion i Mouanga, a da stvar bude još gora - Tudorova momčad promašila je udarac s bijele točke u 83. minuti.

Luka Vušković On će biti novi hit-igrač mercata: Fabrizio Romano počeo pratiti Hajdukovo čudo od djeteta divider

Ipak u posljednjim trenucima utakmica uspjeli su zabiti za produžetke, precizan je bio Mughe, ali nakon 120 minuta igre pobjedu su odnijeli nogometaši francuskog drugoligaša. Bili su uspješniji s bijele točke za veliku senzaciju u francuskom Kupu.

"Ovo je veliko razočaranje za nas, jako smo tužni. Ispali smo iz natjecanja u kojem smo izbacili PSG i Rennes, teško je ovo objasniti. Annecy je odigrao sjajnu utakmicu, na razini koju nisam mogao zamisliti za drugoligaša.

Kod nas je sve pošlo po krivu, oni su dali sve od sebe i uspjeli. Vjerovali smo da ćemo proći, zato smo razočarani", rekao je Tudor nakon susreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider