Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ulazi šimić?

VIDEO Nastavio se kaos u Dinamu, član Izvršnog odbora ratnim rječnikom sve opisao

Krešimir Antolić je bivši, čekaju se nova imena, a za to vrijeme Milan Stjelja je razgovarao s Bergmanom i Barišićem.

Nastavlja se saga u Dinamu. Krešimir Antolić i Amra Peternel više nisu u Upravi Dinama, odlučio je Izvršni odbor hrvatskog nogometnog prvaka na sjednici održanoj u srijedu navečer.

Nakon susreta četvrtfinala hrvatskog Kupa između Dinama i Lokomotive, održana je sjednica Izvršnog odbora maksimirskog kluba. Na sjednici je bilo sedam od 13 članova nakon što su šestorica u priopćenju objavili kako neće prisustvovati.

Svakako najvažnija je vijest da je Izvršni odbor većinom glasova donio odluku o razrješenju dužnosti člana Uprave Krešimira Antolića s kojim je dogovoren sporazumni raskid ugovora koji stupa na snagu 8. ožujka.

Vlatka Peras, Krešimir Antolić i Amra Peternel Antolić i Peternel više nisu dio uprave Dinama: Izbačena četiri člana iz Mamićeve struje divider

Događanja s Maksimira pratio je i Milan Stjelja, reporter Dnevnika Nove TV.

Stjelja je razgovarao s Većeslavom Bergmanom, aktualnim članom Izvršnog odbora Dinama, a kratak komentar mu je dao i predsjednik Mirko Barišić.

''Ja sam član Izvršnog odbora, nisam po novome član Uprave Dinama. Zec je još u šumi, treba proći 9. ožujka pa ćemo vidjeti. Ostali smo uz predsjednika Baršića pa ćemo vidjeti dok se ta priča ne razriješi. Nažalost, ostala su dva fronta, svatko od nas drži svoj rov i sad čekamo 9. ožujka. Čekamo koji će rov prije izaći iz rova i tko će dobiti bitku. Prihvatio se odlazak Kreše Antolića i donesene su još neke odluke, za ostalo najbolje pitajte Vlatku, samo ona ostaje, Amra Peternel odlazi'', rekao je Bergman.

''Sve je prihvaćeno i sve je riješeno, Vlatka će vam dati to sve na pismeno'', poručio je Barišić.

U klub ulazi Dario Šimić?

Pojavila se ozbiljna informacija da bi u klub mogao ući Dario Šimić, bivši igrač Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije.

Šimić bi se navodno trebao pojaviti u Dinamu ako Barišić dobio povjerenje, a sami predsjednik Barišić nije htio komentirati tu priču.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider