Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li im stvarno potreban?

Barcelona potvrdila transfer mladog napadača: Navijači zbunjeni, neke stvari su nejasne

Mladi Portugalac stiže u Barcelonu u transferu koji je mnoge iznenadio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je dovela 20-godišnjeg portugalskog ofenzivca Francisca Trincaa, objavio je klub na svojim službenim kanalima. Trincao najčešće igra na krilu, može pokriti obje strane iako je lijevak, ali i zaigrati u vrhu napada.

Trincao stiže iz Brage za 31 milijun eura, a odštetna klauzula bit će 500 milijuna eura. Momčadi će se pridružiti početkom srpnja, a ugovor vrijedi do kraja sezone 2024./2025.

gol expired Bilić doveo pojačanje u zadnji čas: Odustao od igrača Dinama, stigao poznati Poljak divider

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ovaj transfer poprilično je zbunio navijače Barcelone. Mnogi se pitaju tko je sad taj i vrijedi li toliko novca – Trincao je ove sezone odigrao 15 utakmica za Bragu, svega pet od prve minute, i zabio tri gola uz tri asistencije. Po Transfermarktu vrijedi devet milijuna eura.

Transferi Najvažniji transferi posljednjeg dana prijelaznog roka: Dva Hrvata promijenila klub divider

Nema sumnje da se radi o perspektivnom igraču, ali mnogi su sumnjičavi. Također, očekivalo se da će Barcelona dovesti napadača koji će odmah uskočiti u momčad zbog ozljede Luisa Suareza, ali Trincao će se ipak pridružiti tek na ljeto.

gol expired Ždrijeb četvrtfinala Kupa kralja: Real protiv imenjaka, Barcelona ide na teško gostovanje divider

Barcelona i Braga već su poslovali u ovom prijelaznom roku – Katalonci su Bragi poslali Abela Ruiza na posudbu s pravom otkupa za 10 milijuna eura.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider