Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
FANOVI SU POLUDJELI

FOTO Wanda Nara najprovokativnijom fotografijom dosad poručila Icardiju da je gotovo

Najpoznatiji nogometni bračni par očito je završio svoju ljubavnu avanturu.

Wanda Nara (Foto: Afp)

Iako je njihov brak, u koji su stupili 2014. godine, do sada prošao nekoliko afera, brodoloma i teških situacija, čini se kako je između Maura Icardija i Wande Nare konačno gotovo.

Naime, oni su nakon transfera argentinskog napadača u Galatasaray pokušali ponovno pronaći kemiju i bračnu slogu, no nije dugo potrajalo prije nego je Wanda, ujedno i agentica svog supruga, napustila Istanbul.

Wanda sve provokativnija

U proteklim tjednima njih su dvoje nastavili slati jedno drugom neizravne poruke putem društvenih mreža, a posebno je tu aktivna bila Wanda, čije su fotografije na Instagramu, očito ciljano, bivale sve provokativnije.

No, sad je očito otišla najdalje do sada, no vjerojatno time zaključivši ovu epizodu. Uz fotografiju podijeljenu ispod ovog odlomka vrlo je značajno napisala "game over".

Icardija za sada slične objave očito nisu previše dirale, a odlaskom iz PSG-a u Galatasaray se vratio svojih najboljim manirama. U šest nastupa u turskoj ligi postigao je četiri pogotka i upisao tri asistencije. 

Nažalost, u studenom je doživio ozljedu od koje se još uvijek oporavlja, no trebao bi se unutar narednih dana priključiti punom treningu turskog velikana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider