Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŠTO ČINI EUFORIJA

FOTO Veliko slavlje Dinamovih nogometaša prije svega obilježila proteza jednog vatrenog navijača

Dinamovi igrači i navijači propisno su proslavili pobjedu ostvarenu u derbiju protiv Hajduka.

Nije čest slučaj da Dinamo savlada Hajduk uvjerljivo kao u prvom ovosezonskom ligaškom derbiju. Posebno ako na odmor odu s minusom jednog pogotka, a onda u drugom dijelu odrade pravu rapsodiju.

Nakon što se upravo to dogodilo ovog puta te nakon što je na ostvarena pobjeda 4:1, nema sumnje da su navijači, ali i igrači to htjeli propisno proslaviti.

Ne znamo kako je proteza završila na stazi

Posebno se to odnosi na jednog vatrenog navijača s invaliditetom, koji je u očitoj euforiji ostao bez svoje nožne proteze. Ne znamo je li ju na atletsku stazu bacio sam ili je to djelo nekoga drugog, no svakako je spomenuta proteza, prepuna Dinamovog znakovlja, bila svojevrsni "highlight" spomenute proslave.

gol expired SuperSport HNL: Raspored i rezultati utakmica 2022./2023. divider

Nju je u ruke uzeo Mislav Oršić, vjerojatno pokušavajući saznati čija je, a mi se nadamo kako je na kraju svega ista završila kod njenog vlasnika. Posebno zbog toga što bi mu bez nje nesumnjivo put kući bio puno kompliciraniji i teži.

Livaković se opustio, Ristovski odradio ulogu fotografa

Što je još ponudilo slavlje, uključujući polijevanje vodom Luke Ivanušeca od strane Dominika Livakovića te kako i zašto je Stefan Ristovski stao s druge strane objektiva, možete provjeriti u priloženoj foto galeriji.

gol expired Dinamo je išao na "gaženje" i sječu u korijenu: Hajduk užasan, sramotna taktika za šampionske ambicije divider

Dinamo je svakako zaslužio ovu pobjedu proslaviti na pravi način, no već za dva dana slijedi jedna od najvažnijih utakmica ove sezone, gostovanje na sjeveru Norveške kod Bodo/Glimta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider