Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije prvi put

FOTO Navijači Cibalije poslali poruku HNS-u: Mnogi vjernici su ljuti zbog ove odluke

Cibalia je ugostila Zrinski u susretu 24. kola 1. SuperSport NL na Veliki petak.

Ultras Vinkovci (Foto: Emica Elvedji/Cropix)

Zrinski je preokretom svladao Cibaliju (1:2) i učvrstio se prvom mjestu na tablici 1. NL, a uoči utakmice domaći su navijači poslali znakovitu poruku HNS-u.

"Gdje je nestao čovjek? Kome trebaju utakmice na Veliki petak?", pisalo je na transparentu Ultrasa koji su digli glas protiv odigravanja utakmice na dan kada se kršćani prisjećaju Isusove muke i smrti. 

Nije prvi put da se navijači protive odigravanju utakmica na Veliki petak, prije dvije godine Bad Blue Boysi su bojkotirali odlazak na utakmicu protiv Istre, dok je prošle godine Torcida na utakmici protiv istog protivnika u znak protesta šutjela prvih pet minuta.

Dodajmo kako su Vinkovčani otvaranje kao iz snova, poveli su već u 1. minuti susreta preko Išasegija, no u drugom poluvremenu je uslijedio preokret. Prvo je u 58. minuti Mujagić poravnao na 1:1, a onda je u sudačkoj nadoknadi Jelavića zabio za potpuni preokret.

Zrinski se ovom pobjedom odvojio na pet bodova prednosti od Šibenika koji ima utakmicu manje, dok se Cibalia trenutno nalazi na osmom mjestu prvenstvene ljestvice sa 26 bodova.

Fotografiju transparenta možete vidjeti OVDJE.

Exequiel Palacios i Xabi Alonso Riješeno pitanje godine: Najtraženiji trener Europe otkrio što je odlučio, Bayern i Liverpool izvisili divider

Dino Rađa i Toni Kukoč Bivši srpski košarkaš o ovacijama za Kukoča i Rađu, smeta ga jedna stvar: "Degutantno" divider

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider