Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ljut na sunarodnjake

Bivši srpski košarkaš o ovacijama za Kukoča i Rađu, smeta ga jedna stvar: "Degutantno"

Goran Grbović imao je samo riječi poštovanja za Tonija Kukoča i Dinu Rađu.

Dino Rađa i Toni Kukoč (Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport/Cropix)

Toni Kukoč i Dino Rađa dočekani su ovacijama u Beogradu na utakmici Eurolige između Partizana i Olympiakosa, no zato je izviždan srpski košarkaš Nikola Milutinov koji igra za grčku momčad.

On nije mogao konkurirati za utakmicu 32. kola Eurolige zbog ozljede, no istu je pratio s tribina. To se nije posebno svidjelo bivšem srpskom košarkašu Goranu Grboviću.

Za proslavljene hrvatske košarkaše Kukoča i Rađu ima samo riječi hvale, no ponašanje domaćih navijača naziva degutantnim:

"Razumijem da Kukoč i Rađa kao legende hrvatske košarke budu pozdravljeni pljeskom, jer su stvarno košarkaške planine, ali ne razumijem da se zviždi svojem igraču. Zamislite situaciju da u Hrvatskoj plješću Srbima, a da zvižde svojima, to se nikad neće dogoditi. To je degutantno, to mi je zasmetalo", kazao je u razgovoru za Kurir.

Torcida na utakmici protiv Istre 1961 Torcida se oglasila uoči derbija protiv Dinama: Imaju važnu poruku za sve navijače divider

Igračice Hajduka slave gol protiv Dinama Zanimljiva uvertira za veliki derbi: Splićani ponovno uspješniji, Dinamo pao na Poljudu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider