Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer sve bliže

FOTO Objava Džekine supruge bacila u trans navijače Hajduka

Legendarni BiH napadač Edin Džeko, čini se, sve je bliže dolasku u Hajduk.

Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram/Screenshot)

Kad je u javnost procurilo da Hajduk želi dovesti Edina Džeku, mnogi su pomislili da se radi o još jednoj glasini bez pokrića, no vrlo se brzo pokazalo da iza toga stoji ozbiljna priča.

Sportski direktor Nikola Kalinić pokazao je da misli ozbiljno, prvo je doveo talijansku legendu Gennara Gattusa za trenera Hajduka, a onda se bacio u potragu za pojačanjima. 

Najavio je da neće dovoditi bilo koga, već samo igrače koji će biti prava pojačanja, a to je svakako legendarni BiH napadač. Kontakti su odavno uspostavljeni, Bijeli su mu ponudili ugovor na dvije godine, a čini se da on ne bi imao ništa protiv dolaska na Poljud.

Veliki transfer sve bliže?

Džeko često provodi vrijeme u Hrvatskoj, ima restoran u Dubrovniku, a dobio je i hrvatsku putovnicu. Bio bi blizu obitelji i prijatelja, a sve su to razlozi koji idu u prilog splitskom klubu.

Ipak, ključna osoba u velikom poslu bit će Jose Mourinho, portugalski stručnjak je nedavno sjeo na klupu Fenerbahčea, i on će odlučiti računa li na Džeku. 

Edin Džeko Edin Džeko (Foto: gol.hr)

Sve ide u tom smjeru da Mourinho neće raditi probleme i da bi Džeku mogao pustiti u Hajduk, a to potvrđuje i posljednja objava Džekine supruge Amre, koja se oglasila na vlastitom profilu na Instagramu.

Objavila je priču na Instagramu kako pije kavu u Splitu, a to je bacilo u trans navijače Hajduka. Podsjetimo, obitelj Džeko posjeduje nekretninu u Podstrani.

Koliku plaću Hajduk može ponuditi Džeki

Dodajmo kako se jučer u turskim medijima pojavila informacija da će Hajduk ponuditi Džeki dvogodišnji ugovor prema kojem bi trebao zarađivati oko 2 milijuna eura godišnje.

To znači da bi postao uvjerljivo najplaćeniji nogometaš u HNL-u, no to je gotovo pa nemoguće. Hajduk mu ne može ponuditi toliko novca, a ni Džeko ne očekuje da će dobiti toliku plaću na Poljudu.

Ako se zaista potvrdi Džekin dolazak u Hajduk, vjerojatnije je da će njegova plaća biti u rangu ili manja od one koju ima Marko Livaja (1,2 milijuna eura). 

Amra Džeko Amra Džeko (Foto: Instagram/Amra Džeko)

Ivan Perišić Talijani plasirali senzaciju o Perišiću: "Mjesecima šalje pozitivne signale, ne bi imao ništa protiv povratka" divider

Marco Pašalić Rijeka i Dinamo u ratu živaca: Koliko je realno da Modri kupe Pašalića za rekordnu svotu? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta