Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže Hajduk

Rijeka se pohvalila: Nezapamćeno nevrijeme "potopilo" grad, ali travnjak izgleda spektakularno

Rijeka i Hajduka igraju 11. kolo HNL-a u nedjelju, 2. listopada od 15 sati na Rujevici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon reprezentativne pauze u kojoj su Vatreni osigurali plasman na Final Four Lige nacija, hrvatski se nogometaši vraćaju klupskim obavezama.

Tako se već danas otvara 11. kolo SuperSport HNL-a dvobojem Varaždina i Istre 1961, a nedjelja je pak rezervirana za Jadranski derbi na Rujevici, odnosno derbi Rijeke i Hajduka.

Prije samo dva dana enormne količine padalina pogodile su Rijeku i nanijele  ogromnu štetu.  Iako se u samo dva sata na Rijeku sručilo kiše, koliko padne u mjesec dana, glavni travnjak na Rujevici je u savršenom stanju.

gol expired Karoglan o svojoj budućnosti na klupi Hajduka: "Jedan dan ili 1000 - moj je pristup isti" divider

"Dva dana obilnih padalina  na riječkom području nisu ostavili traga na travnjaku stadiona HNK Rijeka koji je u odličnom stanju. Sve je spremno za nedjeljni Jadranski derbi", poručio je prvoligaš s Kvarnera i podijelio nekoliko fotografija travnjaka na svom Instagram profilu. 

Što reći, nego kapa do poda. 

Kako god bilo, pred nogometašima Rijeke je težak posao. Trenutno su devetoplasirana momčad HNL-a, a za pobjedu ne znaju od 16. srpnja kada su na otvaranju prvenstva svladali Šibenik s 2:1 u gostima.

 

Tablica HNL

Standings provided by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider