Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NOVA SPORNA SITUACIJA

FOTO Drži li Livaković Sahitija za vrat? Hajdukov direktor objavom fotografije podigao tenzije nakon Superkupa!

Dan nakon Superkupa tenzije su ponovno podignute, nakon objave fotografija jedne situacije s utakmice.

Galerija Okršaj Livaković i Sahitija - 1 Okršaj Livaković i Sahitija - 2 Okršaj Livaković i Sahitija - 3 +4 Okršaj Livaković i Sahitija - 4

Tijekom drugog dijela utakmice Superkupa između Dinama i Hajduka, dok su gosti pokušavali dostići vodstvo 1:0, došlo je do jednog okršaja u kojem su glavni sudionici bili Dominik Livaković i Emir Sahiti.

Njih su suigrači brzo razdvojili, a sve je rezultiralo žutim kartonom za svakog od njih, koje im je uručio sudac Dario Bel te se tim putem utakmica nastavila.

Je li Livaković trebao pocrveniti?

No, sad iz redova Hajduka dolaze insinuacije kako je Bel tu možda trebao drugačije reagirati. Odnosno, je li možda trebao Livakoviću dati crveni karton?

Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius na svom je Instagram profilu objavio fotografiju okršaja, na kojoj izgleda kao da Livaković drži Sahitija za vrat, a to je po pravilu prekršaj koji se kažnjava crvenim kartonom (više fotografija u galeriji).

Ostavio je on i poruku koja glasi: "Ovo nije kraj! Zapravo, mogao bi biti znak nečega novog."

Naravno, sama objave dovela je do novih tenzije i svojevrsne bure, posebno na društvenim mrežama i forumima.

Dinamovci tvrde da hvatanja za vrat nije bilo

Upravo tamo mnogi Dinamovci tvrde kako se na snimci sve moglo dobro vidjeti te kako Livaković nije Hajdukovog nogometaša hvatao za vrat nego za dres, odnosno da je riječ o kutu snimanja iz kojeg ovo tako izgleda.

A moramo priznati da uistinu izgleda kao hvatanje za vrat, što je, da se tako dogodilo, trebalo biti disciplinski kažnjeno.

Vidjet ćemo kako će na ovo reagirati komisija, tj. oni će najbolje znati je li ovdje uistinu bilo temelja za nešto više od žutog kartona za svakog igrača.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider