Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljivo

FOTO Dinamo najavio derbi na Poljudu: Prisjetili se kočije i bijelih rukavica

Ligaški derbi između Hajduka i Dinama na Poljuda igra se ove subote od 19:30.

Bad Blue Boysi na Poljudu (Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix)

Nakon reprezentativne pauze čeka nas najveći derbi hrvatskog nogometa, prvi od dva na Poljudu, između Hajduka i Dinama u sklopu HNL-a.

Splićani su rasprodali cijeli stadion, a Modri su za obje utakmice na raspolaganje dobili 1463 ulaznice za gostujući sektor. Detalje o ulaznicama objavili su na službenoj Instagram stranici, a sve su potkrijepili zanimljivom fotografijom.

Modri su naime objavili koreografiju sa prošlogodišnjeg poljudskog derbija na kojem su Bad Blue Boysi razvili veliki transparent s igračima Dinama koji sjede u kočiji. Tako su se prisjetili utakmice koja je odigrana početkom 1920-ih na Starom placu između Hajduka i Građanskog.

Radi se o sceni iz kultne serije Velo misto u kojoj se može vidjeti kako jedan igrač Građanskog dolazi u kočiji na utakmici mašući bijelom rukavicom. Time su htjeli pokazati kako su bili i ostali gospodski klub.

Luka Modrić Ako ne produži s Realom, Modrić bira između dvije opcije: Ostaje u Europi? divider

Dominik Livaković Potresno priznanje Livakovićeva trenera: "Znao je da je kriv, poslije utakmice stidljivo me zagrlio, tresao se od bijesa..." divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider