Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bio u suzama

Potresno priznanje Livakovićeva trenera: "Znao je da je kriv, poslije utakmice stidljivo me zagrlio, tresao se od bijesa..."

Ismail Kartal opisao je trenutke poslije nereda na utakmici Trabzona i Fenera.

Dominik Livaković (Foto: Profimedia)

Vatrena jedinica Dominik Livaković trenutačno je u Egiptu s Hrvatskom i iščekuje utakmicu protiv domaćina u finalu prijateljskog turnira. To okupljanje dobro mu je došlo da se makne iz Turske, u kojoj je s Fenerbahčeom nedavno doživio neugodne scene.

Neredi na okršaju Trabzonspora i njegova Fenera natjerali su ga da dobro razmisli o svojoj budućnosti jer je po završetku utakmice, koju su njegovi dobili 3:2, dobio udarac od navijača koji je utrčao u teren.

Luka Modrić VIDEO Modrić skinuo majicu na treningu Hrvatske, mnogima u oči upala njegova leđa divider

Dan kasnije navodno je zatražio odlazak iz kluba, a njegovo stanje pokušao je objasniti njegov trener Ismail Kartal.

"Livaković je znao da je krivac za jedan gol, po završetku utakmice stidljivo me zagrlio, tresao se od bijesa, bio je u suzama, pa sam i ja njega zagrlio", opisao je Kartal pa nastavio:

Ahmed Hegazi Problemi za Egipat: Kapetan napustio kamp reprezentacije dan uoči okršaja s Hrvatskom divider

"On je vrlo emotivan, introvert je i bio je pod jakim dojmom. Sad je s reprezentacijom, a kad se vrati, porazgovarat ćemo o svemu. Njegova je obitelj na nogama u Hrvatskoj, ne znamo kako će se vratiti", ispričao je Kartal.

Posljedica ovog okršaja moglo bi biti i istupanje Fenerbahčea iz lige. Istanbulski velikan zaprijetio je tom mogućnošću, a navodno je čak i UEFA priprijetila eliminacijom Turske s Eura ne smiri li se situacija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider