Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tvrdi ugledni list

Ako ne produži s Realom, Modrić bira između dvije opcije: Ostaje u Europi?

Hrvatski kapetan Luka Modrić ima ugovor s Real Madridom do kraja ove sezone.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Pred Real Madridom ključni je dio sezone koji će puno toga odrediti, ne samo na terenu već i u svlačionici, a to se između ostalog tiče i sudbine hrvatskog kapetana Luke Modrića.

Ožujak i travanj mjeseci su u kojima tri glavna čovjeka madridskog kluba, Florentino Perez, direktor Jose Angel Sanchez i glavni skaut Juni Calafat donose odluke o kadru, odnosno koga će dovesti, koga prodati, a s kojim će igračima produžiti suradnju.

Jedan od igrača kojem istječe ugovor na kraju sezone jest Modrić, koji svojim potezima ne prestaje oduševljavati nogometnu javnost, i to na pragu 39. godine života, a s njim se čelnici Reala tek trebaju sastati.

Pregovore o novom ugovoru vodit će direktor Sanchez, posljednju će riječ imati predsjednik Florentino Perez, a konzultirat će i trener Carlo Ancelotti, koji je Modriću već nudio ulogu pomoćnog trenera u stručnom stožeru.

Ipak, Modrić želi nastaviti karijeru, ako pak ne produži ugovor s Madriđanima, na stolu ima još dvije-tri opcije. Karijeru bi mogao nastaviti u jednom europskom klubu ili klubu iz američke MLS lige, a te su mu dvije opcije znatno primamljivije od Saudijske Arabije, piše The Ahtletic.

Dominik Livaković Potresno priznanje Livakovićeva trenera: "Znao je da je kriv, poslije utakmice stidljivo me zagrlio, tresao se od bijesa..." divider

Martin Dolenc Hrvatski olimpijac pokraden uoči finala Eura: Lopova razotkrio detalj o kojem nije mogao ni sanjati divider

Željko Sopić Sopić postao hit na internetu: Njegovu izjavu podijelila stranica koju prati 7 milijuna ljudi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider