Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepe vijesti

FOTO Bivši igrač Hajduka prvi put u javnosti nakon liječenja od opake bolesti

Poznati Ukrajinac Artem Milevski već dugo godina ima problema s ovisnošću.

Artem Milevski (Foto: Josko Ponos/Cropix)

Artem Milevski, proslavljeni ukrajinski nogometaš koji je nosio dres Hajduka, pojavio se po prvi put u javnosti nakon što je završio u bolnici zbog problema s alkoholom.

Prije gotovo tri mjeseca na Instagramu se pojavila snimka koja je sve zgrozila, Milevski je teturao, jedva se zadržavao na nogama i bilo je posve jasno da su problemi s alkoholom uzeli maha.

To je duboko zabrinulo brojne obožavatelje, ali i njegove prijatelje koji su odlučili reagirati i poslati bivšeg nogometaša na liječenje. Nije išlo glatko, ali uz nagovor dobrih prijatelja, prije svega Oleksandra Alijeva, Milevski je otišao na prijeko potrebno liječenje.

Navijači u Kranjčevićevoj Lokomotiva objavila cijene ulaznica za Hajduk: Mogu se kupiti samo na blagajni stadiona divider

Na tri mjeseca se povukao iz javnosti i posvetio borbi s opakom bolesti, a čini se da je uspio dobiti bitku. Milevski se oglasio se na Instagramu podijelivši fotografiju iz nacionalne opere u elegantnom izdanju. To je obradovalo njegove obožavatelje koji su bili presretni zbog njegova oporavka:

"Dobrodošao natrag, legendo", napisao je jedna navijač, a drugi dodao:

"Dobro izgledaš, samo tako nastavi".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider