Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
STRIJELAC TREĆEG POGOTKA

Filip Krovinović: "Ne treba nam euforija, u Portugal moramo otići s čvrstim gardom"

Svi su svjesni da je pred Hajdukom još jednih itekako teških 90 minuta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čovjek zaslužan za treći pogodak Hajduka protiv Vitorije Guimaraes, onaj kojim je zaključena pobjeda od dva pogotka razlike, bio je Filip Krovinović

On je iskorištio pogrešku obrane Portugalaca pa zakucao loptu ispod grede vratara Varele, svog inače jako dobrog prijatelja, a onda je u prvoj izjavi pokušao smiriti euforiju kakva je na Poljudu nakon svega bila neizbježna.

Smirivanje euforije

"Ne treba biti prevelika euforija, trebamo biti čvrsto s obje noge na zemlji da nam se ne bi obilo o glavu kao prošle sezone. Pobijedili smo, veseli smo i sretno, ali hajdemo odmoriti pa idući tjedan još jače i još bolje", rekao je Krovinović, objasnivši kako su se osjećali nakon šokantnog pogotka gostiju: 

gol expired Dambrauskas nakon preokreta i pobjede: "Publika je zaslužna što nismo pali, a u Portugalu nas čeka jedna druga utakmica" divider

"Nije lako primiti takav gol, kad imaš dominaciju i cijelu si utakmicu bolji. Imali smo prilike, bilo smo konkretniji i agresivnije, a tribine su nas vukle. Hvala im. Primilo smo taj gol, ali možda nam je to trebalo da se dignemo, da dobijemo poticaj. Zabili smo brzo gol, nakon toga još dva i sve se potrefilo. Imamo lijepu prednost, ali čvrsto na zemlji pa u novu utakmicu. Lakše se diše, ali nije ništa gotovo."

On jako dobro poznaje Vkitoriju i atmosferu kakvu njihovi navijači na domaćem terenu rade.

U Guimaraesu je svaki put pobijedio

"Izrazito su domaća ekipa što ćete vidjeti u srijedu. Ali, mi smo već dokazati tko smo i kakav je naš stav, naša igra. Mi se toga trebamo držati i doći s gardom", objasnio je, dodavši svoje iskustvo: 

"Igrao sam tamo više puta i većinom izašao kao pobjednik, ako ne i svaki put. Nadam se da će se tako nastaviti. Vjerujem u svoju ekipu, svog trenera i sebe te s takvim stavom trebamo u Portugal."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider