Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
skandal

Hrvatski nogometaš nokautirao sportskog direktora

Filip Jazvić na krajnje je šokantan način završio svoj boravak u Rumunjskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometaš s iskustvom igranja u nekoliko slabijih europskih liga Filip Jazvić napušta rumunjskog prvoligaša Hermannstadta nakon velikog skandala. Rumunjski mediji pišu kako je nogometaš rođen u Bugojnu (BiH) šakom udario sportskog direktora kluba Razvana Zamfira.

Izvršni predsjednik Iuliu Muresan ispričao je klupsku verziju incidenta:

''Odlučuli smo dvojici-trojici igrača prioćiti da na njih ne računamo u narednoj sezoni. Nakon ručka je Razvan Zamfir pozvao Jazvića na razgovor kako bi mu priopćio da raskidamo ugovor, no on je eksplodirao i udario Razvana. Nije istina da je sportski direktor prvi započeo i udario igrača. Jazvić je sve započeo i on nema što nakon ovoga raditi u nogometu. On je za nas povijest. Podnijet ćemo protiv njega prijavu na policiji.''

Jazvić je u Hermannstadt stigao iz Željezničara, a igrao je u Poljskoj, Izraelu, Rumunjskoj i brojnim hrvatskim klubovima. Bit će zanimljivo čuti njegovu stranu priče jer lako je moguće da su Rumunji cijelu stvar inscenirali kako bi se riješili igrača na njegovu štetu.

Boban radi na Modrićevu transferu u Milan: Hoće li Luka napustiti Real? Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić slavi pogodak (Foto: AFP) +1 Modrić i suigrač u šoku nakon ispadanja (Foto: AFP)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider